Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een vergadering voorzitten - De kunstgrepen

Paperback Nederlands 2017 9789044135022
Verkooppositie 5291Hoogste positie: 607
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Vergaderen maakt integraal deel uit van onze overlegcultuur. Toch ergeren we ons vaak aan vergaderingen, omdat ze te lang duren, alle kanten opgaan, niet tot de essentie komen, zonder duidelijke conclusies eindigen,... De oorzaak is meestal het feit dat ze niet goed worden geleid. Als de voorzitter weet hoe je een vergadering goed moet voorzitten, verdwijnt de ergernis als sneeuw voor de zon. Bovendien krijg je ook minder vergaderingen, want een goede voorzitter vergadert enkel als dat nodig is.

Deze leidraad doorloopt alle stappen van de vergadering. Telkens wordt aangegeven welke knepen van het vak de voorzitter het best onder de knie krijgt om een uitstekend voorzitter te worden en daardoor vele vergaderaars het leven aangenamer te maken. Een vergadering voorzitten is veel meer dan gewoon van voren zitten. Tegelijk is het ook geen rocket science. Een goed voorzitter is goud waard, met dit boek bereikt hij het hoogste schavot.

Specificaties

ISBN13:9789044135022
Trefwoorden:vergaderen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:75
Druk:1
Verschijningsdatum:29-3-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Vincent Mertens

Vincent Mertens studeerde taal- en letterkunde, communicatiewetenschappen en rechtsgeleerdheid aan de KU Leuven en de Vrije Universiteit Brussel. University College Leuven Limburg is zijn werkplek. Al 35 jaar zit hij vergaderingen voor in de welzijnswereld, het verenigingsleven, het onderwijs, de politiek, ... Hij is, zoals dat heet, gepokt en gemazeld in de discipline van het voorzitten.

Andere boeken door Vincent Mertens

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een vergadering voorzitten - De kunstgrepen