Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbindende communicatie werkt

Gebonden Nederlands 2017 9789044135312
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Verbindende Communicatie is een door iedereen te leren manier van communiceren, dankzij de eenvoudige opbouw. Aan de hand van bepaalde aandachtspunten inspireert verbindende kracht om op een duidelijke, effectieve en respectvolle manier te communiceren. Het is de bedoeling dat iedereen zich (h)erkend weet in zijn behoeften en inbreng.
De methode kan worden ingezet wanneer mensen het met elkaar oneens zijn, wanneer ze conflicten hebben of wanneer ze vanuit verschillende specialismen aan één concept willen werken. Verbindende Communicatie stimuleert ook tot een gelukkiger leven door op een waarderende manier om te gaan met jezelf en anderen. 'Er is geen weg naar geluk, gelukkig zijn is de weg'. Door gevoelens en behoeften op een bewuste manier te integreren, krijg je meer impact op het eigen welbevinden en op het doel dat je in het leven wil bereiken.
"Verbindende Communicatie (VC) is een kr(p)rachtig concept om mensen te brengen naar de essentie van communicatie. Het inspireert om zonder oordelen meer impact te hebben en meer bereidheid te creëren bij anderen. Het maakt mensen gevoeliger voor de wereld van gevoelens, behoeften en waarden. En het maakt hen ongevoeliger voor oordelen, verplichtingen, druk van buitenaf. Als VC goed toegepast wordt in een organisatie vaart iedereen hier goed bij: de medewerkers, de klanten en de organisatie. Schitterend en eenvoudig en te leren door iedereen die gelooft dat verbinding en harmonie meer voordelen oplevert. "
Herbert Detter, Learning & Development Manager Inter IKEA Systems
"Verbindende Communicatie helpt om binnen een organisatie en in relatie met mensen 'samen' de essentie van een uitdaging te pakken te krijgen. De techniek kan je snel toepassen en blinkt uit in eenvoud en bruikbaarheid."
Frans Colruyt, COO COlruytgroup
"Verbindende Communicatie draagt bij aan een effectievere en kwalitatievere communicatie met als resultaat meer (levens)kwaliteit voor ieder van ons."
Chris Van Wettere, directeur Okay en Bio-Planet
"Binnen een bedrijf leidt het tot beter overleg, snellere besluitvorming, een constructieve en positieve sfeer."
Martijn van der Erve, CEO VDE
"Verbindende Communicatie is een echte Aha!-erlebnis. We communiceren tijdens ons werk 70% of meer van de tijd. Als de kwaliteit ervan met 3% verbetert, is het de investering meer dan waard."
Jef Colruyt, CEO Colruytgroup
Over de auteur(s)
Erwin Tielemans is oprichter-coördinator van Human Matters, Centrum voor training en vorming te Schelle.

Specificaties

ISBN13:9789044135312
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:179
Druk:3
Verschijningsdatum:25-8-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbindende communicatie werkt