Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De perfecte storm

E-book Epub Nederlands 2023 9789044548594
Direct te downloaden

Samenvatting

‘Hoewel we lang niet hebben gedaan wat nodig is en we voor enorme uitdagingen staan, ben ik toch optimistisch. Want vanuit het transitiedenken weet ik dat we crises nodig hebben om echt te kunnen veranderen. En ook dat we dieper moeten kijken, namelijk onder de oppervlakte waar de golven nu wild en hoog zijn. Dan zie je hoeveel moois er al gebeurt in de onderstroom, en hoe snel die aan kracht wint. Bovendien zie ik een nieuw integraal bewustzijn ontstaan. Daarin draait het naast het rationele om gevoel, spiritualiteit en wijsheid. Ik heb er dan ook oprecht vertrouwen in dat we de perfecte storm kunnen doorstaan en achter ons kunnen laten. Al is het nu wel alle hens aan dek, dus blijf niet aan de kant staan kijken.’ – Jan Rotmans in De perfecte storm
Het zijn ruwe tijden. We zitten in een perfecte storm waarbij crises elkaar aanjagen. In Nederland is te lang gekozen voor polderen en het uitstellen van lastige beslissingen. Aan de hand van de elementen lucht, aarde, water en vuur vertelt Jan Rotmans het eerlijke verhaal in De perfecte storm.

Specificaties

ISBN13:9789044548594
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:57
Druk:2
Verschijningsdatum:23-8-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jan Rotmans

Hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit Jan Rotmans (1961) is een internationale autoriteit in zijn vakgebied en publiceerde honderden wetenschappelijke artikelen en tientallen boeken. Zijn laatste drie boeken, In het oog van de orkaan, Verandering van tijdperk en Omwenteling, werden bestsellers.

Andere boeken door Jan Rotmans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De perfecte storm