Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omwenteling

van mensen, organisaties en samenleving

Paperback Nederlands 2023 9789044549805
Verkooppositie 1650Hoogste positie: 150
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Onze samenleving en economie zijn fundamenteel aan het veranderen – we bevinden ons in een revolutionair tijdperk met grote maatschappelijke verschuivingen, die chaos en instabiliteit veroorzaken. Hoe kunnen bedrijven en organisaties hierop inspelen? Wat betekent dat voor ons persoonlijke leven?

Jan Rotmans maakt de verbinding tussen hoofd, hart en handen met aansprekende verhalen van mensen die een persoonlijke transitie durfden aan te gaan in onze snel veranderende wereld: van een zorgondernemer tot een bankier, van een ambtenaar tot een politica, van een schoolleider tot een student. Omwenteling is een fascinerende transitie-expeditie.

‘Naast de intrigerende transitie in systemisch en technologisch verband laat Jan Rotmans ook zien hoe we tot een duurzamer, empathischer en menselijker wereld kunnen komen.’ – Joke J. Hermsen

‘Met dit boek bevestigt Jan Rotmans zijn reputatie als visionaire denker over de ingrijpende transitie naar een duurzame economie en samenleving.’ – Herman Wijffels

Specificaties

ISBN13:9789044549805
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:De Geus
Druk:10
Verschijningsdatum:4-10-2023
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Jan Rotmans

Hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit Jan Rotmans (1961) is een internationale autoriteit in zijn vakgebied en publiceerde honderden wetenschappelijke artikelen en tientallen boeken. Zijn laatste drie boeken, In het oog van de orkaan, Verandering van tijdperk en Omwenteling, werden bestsellers.

Andere boeken door Jan Rotmans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omwenteling