Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Angst

Trump in het Witte Huis

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789044640144
Direct te downloaden

Samenvatting

Hij volgde al acht Amerikaanse presidenten, van wie er één, Nixon, door zijn onthullingen, moest aftreden; maar nooit eerder schreef de gelauwerde journalist Bob Woodward zo vernietigend over een zittende Amerikaanse president als over Donald Trump in Angst. Aan de hand van verslagen, dagboeken, documenten en honderden uren van interviews met primaire bronnen beschrijft Woodward de verbijsterende gang van zaken in het Witte Huis, en de bizarre manier waarop de president besluiten neemt over binnen- en buitenlandse kwesties.
Nog nooit is er een zo beangstigend beeld gegeven van een president in zijn eerste jaren als in Angst van Bob Woodward. Nadat delen ervan vóór publicatie uitlekten, stond het boek direct op de eerste plaats van de bestsellerlijsten in de Verenigde Staten en Engeland.

‘Dit is het verhaal over president Trump zoals alleen Bob Woodward dat kan vertellen. (...) Angst is het scherpste en diepgaandste portret van een zittende president ooit geschreven tijdens de eerste jaren van een regering.’ - Jonathan Karp, directeur en uitgever van de Amerikaanse uitgeverij Simon & Schuster

'In Woodwards boek wordt de werkelijkheid zoals we die al een tijdje vermoedden, onderbouwd en van getuigen voorzien: de Verenigde Staten en de wereld zitten opgescheept met een levensgevaarlijke idioot, die volstrekt ongeschikt is voor het vak dat hij beoefent: machtigste man ter wereld.' - Bert Wagendorp, de Volkskrant

Specificaties

ISBN13:9789044640144
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:477
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:19-9-2018
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Angst en chaos regeren de grootste democratie ter wereld
Bertrand Weegenaar 15 oktober 2018 Het zijn de meest roerige tijden die de Amerikaanse democratie gekend hebben. Althans in vredestijd. De oorzaak: de winst van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezing in 2016 en zijn eerste anderhalf jaar als president. Er zijn inmiddels tientallen boeken verschenen over deze periode.

Over Bob Woodward

Bob Woodward (1943) is een Amerikaanse journalist en bestsellerauteur. Hij werd bekend bij het grote publiek dankzij zijn verslaggeving over het Watergateschandaal voor The Washington Post, dat hiervoor de Pulitzerprijs ontving. Hij heeft meerdere succesvolle boeken over de Amerikaanse politiek op zijn naam staan, waaronder het in 2018 verschenen 'Angst: Trump in het Witte Huis'.

Andere boeken door Bob Woodward

Inhoudsopgave

Opmerking van de auteur
Opmerking voor de lezer

Proloog
Hoofdstukken 1-42

Noten
Woord van dank
Fotoverantywoording

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Angst