Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Strijder op hakken

Hoe ik de vrouw werd die ik wilde zijn

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789044652598
Direct te downloaden

Samenvatting

Zeynep Dag groeide op in en achterstandswijk in Eindhoven. Ondanks een warm, liefdevol gezin had ze een ellendige jeugd, vol pesterijen en confrontaties met haar ‘anders’ zijn.
Vandaag heef Zeynep haar eigen internationale bedrijf, Alzúarr, waarmee ze over de hele wereld extravagante schoenen verkoopt. Internationale sterren als Rihanna, Beyoncé en Jeniffer Lopez behoren tot haar klantenlijst. Maar hoe bereik je dat? En hoe bouw je zo’n imperium op? En nog belangrijker: hoe behoud je het doorzettingsvermogen, als de weg ernaar talloze tegenslagen kent? Zeynep maakte het allemaal mee: zakelijke mislukkingen, profiteurs en oplichters, maar ze behield haar rotsvaste vertrouwen in de jonge versie van haarzelf, ook, en misschien wel vooral, door haar vrouw-zijn.

'Strijder op hakken' vertelt het inspirerende en bovenal fascinerende, choquerende verhaal van een jong, buitenlands meisje met een droom. En hoe die droom gevoed werd door zelfliefde. Want die twee zijn volgens Zeynep onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen uiteindelijk de ultieme voorwaarde voor succes: staan voor wie je bent en leven voor je droom.

Specificaties

ISBN13:9789044652598
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:12-5-2023
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Strijder op hakken - ‘Dag is een voorbeeld voor velen’
Peter Vermeulen | 12 juni 2023
Het omslag van het boek van Zeynep Dag toont een ogenschijnlijke zelfverzekerde ‘Strijder op hakken’. Het boek heeft als subtitel ‘Hoe ik de vrouw werd die ik wilde zijn’. Bewijst Dag met dit boek dat ze die vrouw geworden is?
Lees verder
recensie
Strijder op hakken - ‘Het positieve blijft over’
Hans de Witte-van Mierle | 6 juni 2023
Zeynep Dag is een hardwerkende, succesvolle mode-ondernemer. In haar boek ‘Strijder op hakken - Hoe ik de vrouw werd die ik wilde zijn’ lezen we haar verhaal, dat vooral over de helft aansprekend wordt.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Zeynep Dag

Zeynep Dag (1990) lanceerde in 2017 haar schoenenmerk Alzúarr. In 2018 werd zij uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Daarnaast won ze in 2019 de Communicatieprijs en in 2022 werd ze uitgeroepen tot Fashion Accessories Designer of the Year. Ze is bovendien oprichter van haar eigen school, de Business Fashion Academy.

Andere boeken door Zeynep Dag

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Strijder op hakken