Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Nederland onder het systeemplafond

Paperback Nederlands 2020 9789045041353
Verkooppositie 590823 dagen in de top 100
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een systeemplafond is een ophangsysteem dat onder een reeds bestaand plafond wordt gehangen. De ruimte tussen die plafonds is ideaal voor het wegstoppen van elektriciteit, verwarming, ventilatie, riolering, maar ook voor op de werkvloer minder gewenste zaken als sigaretten of (soft)drugs. Het systeemplafond is Nederland in een notendop: saai, efficiënt en handig om dingen in te verbergen. Iedereen zit eronder, of je dat nou wilt of niet.

Marcel van Roosmalen brengt samen met Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg Nederland onder het systeemplafond in beeld. Het Nederland dat overal is, maar bijna altijd over het hoofd wordt gezien: van Marvo Systeemplafonds in Hoogeveen, het hondenpoepsymposium in Nieuwengein tot een uwv Inspiratiedag in Alkmaar en de bijeenkomst ‘Duurzame energie als streekproduct – part 2’ in Moerdijk.

Specificaties

ISBN13:9789045041353
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:Atlas-Contact
Druk:1
Verschijningsdatum:13-5-2020
Hoofdrubriek:Ondernemen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) is journalist en schrijver. Hij schreef onder meer Je hebt het niet van mij. Een tragikomisch verslag van een jaar Vitesse, dat werd bekroond met de Nico Scheepmakerbreker voor het beste sportboek van 2006. In oktober 2013 verscheen 'Het is zoals het is', over oud-Vitesse-speler en -trainer Theo Bos. In 2014 werden zijn beste Vitesse-verhalen gebundeld in 'Schijt', waarvan meer dan 10.000 exemplaren werden verkocht. Zijn mooiste reportages verschenen in 'Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt' (2011). Van Roosmalen wordt gerekend tot de beste columnisten van dit moment.

Andere boeken door Marcel van Roosmalen

Over Jan Dirk van den Burg

Jan Dirk van den Burg (1978) fotografeert, filmt en maakt fotocomedy. Zijn bekendste werk is het fotoboek 'Olifantenpaadjes' (2011), een optimistische aanklacht tegen een landschappelijke misstand en een ode aan de kortste weg van A naar B. In 2018 werd hij verkozen tot Fotograaf des Vaderlands.

Andere boeken door Jan Dirk van den Burg

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nederland onder het systeemplafond