Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Basisboek Managementvaardigheden

van zelfkennis naar leiderschap

Paperback Nederlands 2019 9789046906699
Verkooppositie 2209Hoogste positie: 492
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De rol van managers is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Steeds vaker worden managementtaken over verschillende personen binnen een organisatie verdeeld, en niet alleen onder managers. In moderne organisaties is het daarom steeds belangrijker dat alle werknemers managementvaardigheden beheersen.
Basisboek managementvaardigheden introduceert de belangrijkste managementtheorieën en biedt werkvormen om managementvaardigheden te trainen. Het bespreekt vaardigheden die van belang zijn voor zowel managers als professionals, zoals het motiveren van medewerkers en het omgaan met conflicten. Het boek bouwt in drie delen op; het begint met zelfmanagement, behandelt daarna het managen van individuen en eindigt met het managen van teams en organisaties.
Bij dit boek hoort een website met extra studiemateriaal. Voor studenten zijn er opdrachten, testen en een begrippentrainer. Voor docenten die het boek als verplichte literatuur voorschrijven is docentenmateriaal aanwezig in de vorm van een docentenhandleiding, extra oefeningen, richtantwoorden en powerpoints.
Basisboek managementvaardigheden is een studieboek over hoe te managen in de tijd van nu. Het is geschreven voor studenten aan economische opleidingen waar management centraal staat. Denk hierbij aan Bedrijfskunde, Facility management, HRM, Event, media en leisure management.
Wouter Fioole is werkzaam als (kern)docent bij de Hogescholen TIO en NHA in onder andere Bedrijfskunde, Management & Organisatie, HRM en managementvaardigheden.
Debora van Wely is werkzaam als directeur operations & innovatie bij een strategisch gedragsveranderingsbureau. Zij is conceptontwikkelaar, trainer, coach en adviseur binnen grote organisaties op het gebied van strategie implementatie en organisatieverandering. Zij is daarnaast gespecialiseerd in het ontwerpen van interactief (online) trainingsmateriaal.

Specificaties

ISBN13:9789046906699
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Coutinho
Druk:1
Verschijningsdatum:15-5-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Wouter Fioole

Wouter Fioole (1981) verwonderde zich tijdens zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam al over de enorme hoeveelheid managementstijlen en -concepten. In zijn werk als managementtrainee en nu als strategie- en managementconsultant is die verwondering alleen maar groter geworden.

Andere boeken door Wouter Fioole

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basisboek Managementvaardigheden