Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Impact op afstand

Online lesgeven in het hoger onderwijs

Paperback NL 2020 9789046907764
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Waar het gebruik van online middelen bij het lesgeven nog niet zo lang geleden optioneel was en vooral heel hip, is het inmiddels dagelijkse routine geworden voor een groot deel van de docenten en studenten in het hoger onderwijs. Voor de één gaat die overgang (echter) soepeler dan voor de ander.

Impact op afstand brengt hulp in de vorm van praktische tips, werkvormen en uiteraard (online) voorbeelden. Het biedt handvatten bij de uitdagingen van online onderwijs: contact maken en houden, privacy, feedback en groepswerk. Maar ook: welke tool past bij welk doel, hoe maak je kennisclips en welke valkuilen moet je daarbij vermijden? Het boek behandelt aandachtspunten voor de ontwikkeling van een geïntegreerd, blended lesprogramma, van lesplanning tot (online) toetsing. Het bevat tientallen werkvormen die inspiratie bieden voor impact op afstand.

Dit boek is er voor docenten die op zoek zijn naar praktische handvatten om hun onderwijs te digitaliseren. Of zij nu vertrouwd zijn met alle nieuwste snufjes of juist helemaal niet.

Brigit Kolen is docent copywriting en academische vaardigheden bij de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Eerder verscheen van haar Tekstzinnig. Kritisch denken, zoeken en schrijven in het hbo, dat zij samen schreef met Ank van Heur. Tevens heeft zij gewerkt als trainer op het gebied van communicatie en schrijfvaardigheid.

Specificaties

ISBN13:9789046907764
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:155
Uitgever:Coutinho
Verschijningsdatum:2-12-2020
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impact op afstand