Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het geheim van Leiderschap

Ontdek de kern van het nieuwe leidinggeven

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789047005537
Direct te downloaden

Samenvatting

Grote thema's tot de essentie terugbrengen, dat is Ken Blanchards kracht. Dat hij dat ook nog eens in de zeer leesbare vorm van een parabel doet, is mooi meegenomen. In dit verhaal behandelt hij zijn essentiële visie op leiderschap: 'A Leader should SERVE.' Die vijf letters staan voor de vijf pilaren onder 'het geheim van leiderschap': vijf aandachtspunten voor het nieuwe leiderschap, dat zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het concreet maken van een visie voor de organisatie.

Over visie, persoonlijke ontwikkeling en 'dienend leiderschap' zijn boeken volgeschreven. Het is Blanchard die deze thema's zo aanschouwelijk kan maken dat je als manager denkt: zo kan ik er wat mee.

Specificaties

ISBN13:9789047005537
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:16-8-2012
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Het geheim van Leiderschap
Hennie de Haan | 7 mei 2013
Wie in slechts 110 pagina's het STEUN-model voor authentiek en dienend leiderschap uitgelegd wil krijgen door Ken Blanchard en Mark Miller, leest de roman 'Het geheim van leiderschap'. In het boek wordt de heldere theorie in een zeer leesbare verhalende stijl gepresenteerd. De lezer wordt hierbij uitgedaagd zelf na te denken, net als de hoofdpersoon in het boek.
Lees verder
recensie
Het geheim van Leiderschap
Maddy Bolhuis | 5 december 2012
Ken Blanchard is geen onbekende schrijver van managementboeken over leiderschap. 'Het geheim van leiderschap' is een boek dat gaat over het ontdekken van de kern en het succes van het nieuwe leidinggeven. Het kenmerkende van zijn boeken is dat ze in de vorm van een parabel geschreven zijn. Het boek is dun en leest als een roman, maar wel een met een duidelijke, toegankelijke boodschap. In dit boek onderzoekt de hoofdpersoon Daphne wat zij anders moet aanpakken om tot betere teamresultaten te komen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

interview
Ken Blanchard: ‘Te veel managers lijden aan een gebrek aan eigenwaarde’
Jeroen Ansink 24 januari 2013 De beste managers zien het genie in al hun medewerkers, zegt de Amerikaanse denker Kenneth Blanchard in Het geheim van Leiderschap (dat hij samen met Mark Miller schreef). Ze ontwikkelen hun mensen, geven een concrete visie en uiten regelmatig hun waardering. ‘Niemand klaagt over een overkill aan complimenten.’

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het geheim van Leiderschap