Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De orka award

De kracht van positieve feedback

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2006 9789047007463
10
Voormalig top 10Totaal 22 dagen
Evergreen450 dagen in de Top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Hoe doe je dat, vraagt manager Wes Kingsley zich af, laat je ze eerst verhongeren en dan reiken naar een visje?
In gesprek met een orkatrainer leert Kingsley over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. De parallellen, of beter, verschillen, met zijn eigen situatie in zijn werk zijn hem onmiddellijk duidelijk. Kingsley gaat vaak op zoek naar iemand die hij kan betrappen op een fout. Samen met een bedrijfsadviseur gaat hij aan de slag om zijn managerspraktijken, maar ook zijn gezinsleven, een nieuwe impuls te geven. Kenneth Blanchard wijst u in zijn bekende stijl de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. 'De Orka Award' zal zowel op het werk als in de privé-sfeer een bron van inspiratie zijn.

Specificaties

ISBN13:9789047007463
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:10-2-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (4)

De orka award
Robert Hamminga | 12 mei 2004
De orka award
Evert Siebenga | 23 februari 2004
'De Orka Award' is een boek dat gaat over de kracht van positieve feedback, zowel in het dagelijks als in het werkend leven. Het boek is geschreven in romanvorm. Een manager, genaamd Wes Kingsley staat centraal. Wes heeft het niet naar zijn zin in zijn zakelijke - en priveleven. Tijdens een bezoek aan een Orkashow ontmoet hij een orkatrainer. Vanaf dat moment wordt de link gelegd tussen het trainen van orka's en het opbouwen van relaties. De kern van het boek is dat relaties ontwikkeld en opgebouwd kunnen worden door de kracht van positieve feedback. De kracht is gebaseerd op vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren.
Lees verder
Alle expertrecensies (4)

Lezersrecensies

4.2 van de 5
19 stemmen
3
3
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De orka award