Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

LEF kun je leren

Vergroot je comfortzone in 7 stappen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789047015710
Direct te downloaden

Samenvatting

Lef is een belangrijke sleutel tot meer succes en voldoening in je leven, vertelt Egbert Edelbroek in zijn boek ‘Lef kun je leren’. Een portie extra lef versnelt je groei en vergroot je impact als professional. Ook buiten je werk zal het je veel opleveren. Maar hoe krijg je meer lef?

Lef is te leren, blijkt uit het promotieonderzoek en het werk van Egbert Edelbroek. Als onderzoeker en lef-trainer voor verschillende organisaties ontwikkelde hij de courage-methode. Met dit heldere en wetenschappelijk onderbouwde stappenplan leer je hoe lef werkt en hoe je je angsten en andere obstakels de baas blijft. Zo kun je jouw comfortzone en die van je team of organisatie fors en blijvend vergroten.

Benieuwd hoe je als professional je lef kunt vergroten, en daarmee ook de kwaliteit en impact van je werk en privéleven? Egbert Edelbroek helpt je op weg met het vergroten van je comfortzone.

Specificaties

ISBN13:9789047015710
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:15-4-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Lef kun je leren - ‘Toont het nut van lef’
Thomas Cech | 6 december 2022
Egbert Edelbroek zet in ‘Lef kun je leren’ via een stappenplan uiteen hoe je kunt werken aan het ontwikkelen van je lef. Het is een zelfhulpboek voor individuen en voor coaches. De insteek om vanuit het perspectief van lef naar persoonlijke ontwikkeling te kijken is origineel, maar de onderbouwing daarvan is minder vernieuwend. Desalniettemin is het boek de moeite waard als je een professionele coach bent en iets wilt toevoegen aan je interventie-repertoire.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

interview
Met extra lef stel je meer uitdagende doelen
Peter Spijker 27 juni 2022 In alle culturen hebben mensen al van oudsher grote waardering voor mensen met lef. Ze zien het vaak als een eigenschap die je van nature hebt of niet. Gelukkig blijkt lef goeddeels te ontwikkelen, stelt Egbert Edelbroek in ‘Lef kun je leren’. Hij stelt dat je met extra lef op je werk effectiever omgaat met veranderingen, beter samenwerkt en meer impact maakt. 
podcast
Een doel buiten je comfortzone, dat vraagt lef
Karin de Zwaan 26 mei 2022 ‘Ik schrijf dit boek vanuit onze cultuur die overdreven is gericht op zekerheid. Met dit boek wil ik bijdragen aan een gezonde en groeiende tegenkracht waarin lef makkelijker tot bloei komt.' Zo omschrijft auteur Egbert Edelbroek zijn motivatie voor het boek Lef kun je leren.
preview
LEF kun je leren - Vergroot je comfortzone in 7 stappen
Egbert Edelbroek 19 april 2022 Egbert Edelbroek ervoer al vroeg in zijn leven hoe belangrijk lef is, en dat je je comfortzone flink kunt vergroten. Hij promoveerde in 2018 op zijn onderzoek naar lef in organisaties en helpt al 10 jaar professionals met lef ontwikkeling. Nu maakt hij deze kennis en ervaring voor iedereen toepasbaar in ‘Lef kun je leren’. In deze preview vertelt hij meer over zijn persoonlijke reis.

Over Egbert Edelbroek

Egbert Edelbroek is medeoprichter en eigenaar van trainings- en coachingsbureau Lef Academy. In 2017 promoveerde hij aan de Radboud Universiteit op een onderzoek naar lef in organisaties. Daarnaast is hij oprichter van een heus ruimtevaartbedrijf.

Andere boeken door Egbert Edelbroek

Inhoudsopgave

Voorwoord 7
Over dit boek 11
Inleiding – Over lef 13

De courage-methode 49
Stap 1 Challenge je comfortzone 51
Stap 2 Ontwikkel je netwerk 69
Stap 3 Upgrade je vuur 89
Stap 4 Reduceer je irrationele angsten 119
Stap 5 Adresseer je rationele angsten 145
Stap 6 Ga aan de slag 165
Stap 7 Evalueer & excelleer 183

Lef bevorderen in jouw organisatie 205
Bijlagen 227
Hoe lef me hielp een ruimtevaartbedrijf te beginnen 241
Dankwoord 245
Bronnen 246
Noten 251

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        LEF kun je leren