Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groeien met je bedrijf

Professionaliseren en optimaliseren voor ondernemers

Paperback Nederlands 2022 9789047016519
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑09‑2022
22,99

Samenvatting

Als ondernemer ben je in eerste instantie vooral bezig een goed en stabiel bedrijf neer te zetten en uit te bouwen. Maar zeker als je wilt blijven groeien, is het belangrijk dat je ook onder de motorkap van je bedrijf alles op orde hebt. Misschien laat je wel kansen liggen op het gebied van financiën of bedrijfsvoering.

Weet jij bijvoorbeeld waar je het meest op verdient? Zou je je efficiency kunnen vergroten door meer gebruik te maken van automatiseringssystemen? Weet je hoe je kunt sturen op je cashflow en zo je onderneming financieel fit maakt? Maak je wel gebruik van alle beschikbare fiscale faciliteiten?

In dit boek helpt registeraccountant en financieel expert Marjan Heemskerk je die volgende stap in je onderneming te zetten. Ze laat zien hoe je inzicht krijgt in de belangrijkste cijfers, wat je moet weten over verzekeringen en pensioenregelingen, hoe je je bedrijf zo veel mogelijk automatiseert, wat er komt kijken bij het inhuren van personeel en nog veel meer. Met de praktische tips in dit boek ben jij klaar om je bedrijf verder te professionaliseren.

Specificaties

ISBN13:9789047016519
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:23-9-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk (1985) heeft tien jaar ervaring opgedaan als registeraccountant. Sinds 2016 is ze zelfstandig ondernemer en blogt en vlogt ze over financiële zaken op 'The Happy financial', met als doel om geldzaken voor particulieren en ondernemers makkelijk en begrijpelijk te maken. Daarnaast geeft ze college aan Nyenrode Business University.

Andere boeken door Marjan Heemskerk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groeien met je bedrijf