Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Abdelhak Nouri

een onvervulde droom

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789048848799
Direct te downloaden

Samenvatting

Abdelhak Nouri wordt alom beschouwd als een van de meest talentvolle voetballers van zijn generatie. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat hij definitief door zou breken bij Ajax en ook internationaal naam zou gaan maken.

Op 8 juli 2017 verandert echter voorgoed zijn leven, en dat van zijn familie, wanneer hij tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werden Bremen in het Oostenrijkse Hippach twintig minuten voor het eindsignaal in elkaar zakt op het veld. Niet veel later wordt duidelijk dat hij een hartstilstand heeft gehad met ernstige hersenschade tot gevolg. Het nieuws dat hij nooit meer zal kunnen voetballen slaat in als een bom, niet alleen bij zijn naasten, maar bij fans wereldwijd.

Dit boek vertelt voor het eerst het verhaal van Abdelhak vanuit het perspectief van zijn familie en vrienden. Een verhaal over de lange weg die de familie Nouri als migrantengezin afgelegd heeft. Over de droom die zij verwezenlijkt zagen in het onmiskenbare talent van hun zoon. Een verhaal over Abdelhak als voetballer en als mens, over het ongeluk en de nasleep ervan, over de band met Ajax, over verdriet, hoop, geloof en verbinding in tijden van tegenslag.

Specificaties

ISBN13:9789048848799
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:30-3-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Khalid Kasem

Khalid Kasem (1978) is advocaat, schrijver en docent. Hij is mede-eigenaar van het advocatenkantoor De Vries & Kasem en doceert in de beroepsopleiding van advocaten. Daarnaast maakte hij naam als mental coach voor topsporters en geeft leiderschapstrainingen voor het bedrijfsleven. Hij is tevens vertrouwenspersoon en belangenbehartiger van Abdelhak Nouri en diens familie.

Andere boeken door Khalid Kasem

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Abdelhak Nouri