Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

IK

Gezond egocentrisme meer effectiviteit

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2005 9789049103231
10
Voormalig top 10Totaal 1 dag
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 4000Hoogste positie: 7
Direct te downloaden

Samenvatting

Een krachtig boek dat niet alleen over jezelf gaat, maar ook over de vraag hoe je een positieve bijdrage kunt leveren aan de wereld om je heen. Aanrader! - Ben Tiggelaar

Het is niet de taak van anderen om jou aardig te vinden, dat is jouw taak. Geniet van dit boek, het leven en vooral... geniet van jezelf. Je bent het waard. - Yolanda Eijgenstein

Hét handboek persoonlijk leiderschap: Effectief in de juiste richting

Alles wat je op school had willen leren!

'IK' is het belangrijkste boek dat je ooit voor ogen hebt gehad.
Het is actueler dan ooit en geeft je vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. 'IK' is volledig op jouw lijf geschreven. Het gaat je helpen om beter dan ooit in kaart te krijgen WIE je bent, WAT je wilt en HOE je dat bereikt. Én te ontdekken wat je talenten, je passies en je diepste kern werkelijk zijn.

VIND HET MOOISTE OP AARDE: JE EIGEN IK

Specificaties

ISBN13:9789049103231
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:1-1-2011
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
IK
Sonja de Bruin | 24 mei 2013
Kan een boek je leven veranderen? Dat is wel erg veel gevraagd, maar dit boek kan je zeker helpen om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je belangrijk vindt in het 'leven' en welke doelen je wilt stellen.
Lees verder
recensie
IK
Peter Vermeulen | 9 mei 2008
'IK is het belangrijkste boek dat je ooit voor ogen hebt gehad' is de openingszin op de achterzijde van het boek van Remco Claassen en Mayta Braun. Hiermee wordt in ieder geval direct de interesse van de lezer gewekt, en tevens een hoge verwachting geschapen. 
Lees verder
recensie
IK
Remko van der Honing | 10 april 2006
Hoe vind ik mijn energie, passie en talenten? Op welke manier krijgt u in kaart wie u bent, wat u wilt doen en hoe dat bereikt kan worden? Op deze vragen geeft het boek 'IK' een passend antwoord, in de vorm van het schrijven van een persoonlijke missie.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
41 stemmen
19
11
5
3
3

Interviews en artikelen (1)

interview
'Ik': weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt
Walter van Hulst 20 juni 2006 Een burn-out is een signaal dat je al veel te lang iets doet wat je eigenlijk niet wilt, wat niet bij je persoon past of wat structureel onder of boven je capaciteiten en competenties ligt.Een gesprek met Remco Claassen.

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker & trainer die al jaren volle zalen trekt. Met veel humor richt hij zich op persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. Daarnaast is hij auteur van o.a. de bestsellers IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. Dat hij dit laatste tot in de puntjes beheerst blijkt uit het feit dat hij als een van de weinige sprekers in staat is zijn publiek meer dan twaalf uur (!) achtereen op het puntje van hun stoel te houden en met doe-zin naar huis te sturen.

Andere boeken door Remco Claassen

Over Mayta Braun

Mayta Braun is trainer, coach en auteur in talentontwikkeling. Het is zijn overtuiging, dat mensen en organisaties ongekende vermogens hebben om succesvol te zijn. Hij is auteur van 'IK' (met Remco Claassen) en 'Gouden Discipline'.

Andere boeken door Mayta Braun

Inhoudsopgave

Voorwoord

Multigoeroeïsme
What's in it for me?
Tot slot

1. Klunen versus leiderschap
2. E=MC2
3. Missie: richtsnoer van het bestaan
4. Het mission-statementmodel
5. Het vullen van de trechter
6. Mijn missie.
7. Het levenspalet
8. Goalsetting
9. Pronken met andermans veren

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        IK