Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbaal Meesterschap

Het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden

Gebonden Nederlands 2011 9789049103927
1
Voormalig Nr. 1Totaal 60 dagen
EvergreenTotaal 624 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Als we niet slapen, houden we ons bezig met communicatie. Dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. Jij legt het toch duidelijk uit?

Het is een kunst om goed te communiceren. Zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en de ander. Wat is goede communicatie? Hoe bereik je wat je wilt? Hoe komt het dat bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt?

Specificaties

ISBN13:9789049103927
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:9-5-2011
ISSN:

Expertrecensies (9)

Verbaal Meesterschap - ‘Alle ingrediënten om een betere spreker te worden’
Elly Stroo Cloeck | 29 november 2022
Hoe word je een goede spreker? Wat zijn de valkuilen bij spreken? Waarom onthouden mensen niet wat je ze vertelt? Na het lezen van ‘Verbaal Meesterschap’ van Remco Claassen ken je alle ingrediënten om een betere spreker te worden. En het is een stuk simpeler dan je denkt, waarom lees je hier! In 2022 kwam er een nieuwe, geactualiseerde jubileumeditie uit van deze uitstekende bestseller.
Lees verder
Jubileumeditie Verbaal Meesterschap - ‘Fijne stortvloed aan praktische tips’
Daniëlle de Jonge | 25 mei 2022
Eén ding kan ik je alvast verklappen: ‘Verbaal Meesterschap’ is typisch zo’n boek dat je met stijgend enthousiasme leest en er nog vaak bij pakt voor wat frisse inspiratie. Althans, als het de bedoeling is dat je meer impact wilt maken in vergaderingen, bij allerlei werkbijeenkomsten of als je – net als ik – spreker bent en geregeld op het podium staat.
Lees verder
10 jaar Verbaal Meesterschap - Een ode aan een boek
Henk Jan Kamsteeg | 3 maart 2022
Remco Claassen viert het 10-jarig jublileum van zijn bestseller 'Verbaal Meesterschap' met een editie met ruim 60 nieuwe pagina's rond de lessen die hij in die jaren leerde, en de komst van online. Henk Jan Kamsteeg, fan van het eerste uur, las de nieuwe editie.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Peter Streefkerk | 4 april 2014
Wie wil het niet? Dat je gehoord wordt bij een presentatie. Dat er echt naar je geluisterd wordt in een vergadering. Dat de mensen voor wie je spreekt aan je lippen hangen. Niet voor een paar minuten, maar voor uren.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Sonja de Bruin | 27 december 2013
'Verbaal meesterschap' heeft mijn kijk op communicatie, en in het bijzonder op presentaties, voorgoed veranderd (in positieve zin). Waar ik me voorheen angstvallig beperkte tot het gebruik van een beamer en een aantal slides, zonder er echt goed over na te denken wat ik wilde bereiken, heb ik nu echt zin gekregen om het volkomen anders aan te gaan pakken en de tips en trucs die Remco Claassen aandraagt, uit te gaan proberen. Dus om er voor te zorgen dat mijn publiek iets gaat doen, iets gaat laten of iets nooit meer vergeet.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Daniëlle de Jonge | 2 november 2011
Als u eerder boeken van Remco Claassen heeft gelezen, of hem al eens heeft horen spreken, dan weet u: deze man bruist van de energie. En dat is ook terug te vinden in zijn nieuwste boek 'Verbaal Meesterschap'. De energie spat in dit geval van het papier af. Met de nodige humor, rake opmerkingen en scherpe kantjes. Zaken die u aan het denken zetten, u er toe verleiden kritisch naar uw verbale uitingen te kijken en u inspireren. Want u leert buitengewoon veel van dit boek. Handig voor iedereen die geregeld voor groepen spreekt, en ook voor iedereen die de fijne kneepjes van het spreken verder wil ontwikkelen.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Bert Thiel | 19 juli 2011
In zijn derde boek, 'Verbaal meesterschap', maakt de succesvolle spreker en trainer Remco Claassen duidelijk dat effectief spreken effectief beïnvloeden is. Zijn boodschap is niet nieuw; hij brengt hem wel rauw en vaak nogal ondoordacht en weinig weloverwogen. Dat draagt niet bij aan de geloofwaardigheid.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Peter Vermeulen | 8 juni 2011
Wanneer weet u nu eigenlijk zeker dat de samenvatting op de achterzijde van een boek u daadwerkelijk biedt wat de auteur belooft? Hoe serieus neemt u de door bekende Nederlanders geschreven korte aanbevelingen in een boek, dat juist dit boek absoluut het beste boek is wat zij ooit gelezen hebben? Na het lezen van mijn recensie zult u sneller, makkelijker en eenvoudiger een besluit nemen. Namelijk of 'Verbaal meesterschap' van Remco Claassen uw leven gaat verijken en of de belofte van zowel de auteur als de bekende Nederlanders op waarheid berust zijn.
Lees verder
Geen sheetlezer naast lichtbak
Annegreet van Bergen | 27 april 2011
‘Dit boek gaat je leren hoe je als spreker meer impact maakt. Jij als persoon, en niet als sheetlezer naast een lichtbak.’ Wervende respectievelijk verstandige woorden. Ze zijn afkomstig uit het boek Verbaal Meesterschap van Remco Claassen. Naar eigen zeggen ‘het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden’. Ze zijn kenmerkend voor de stijl van Claassen. Keer op keer vertelt Claassen de lezer dat hij een bijzonder boek in handen heeft. Daarnaast heeft Claassen gelukkig ook iets te melden. Zo waarschuwt hij bijvoorbeeld: ‘Mensen beïnvloeden werkt niet wanneer je ze eerst in coma lult.’
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
21 stemmen
14
2
3
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

preview
Jubileumeditie Verbaal Meesterschap - Spreken met impact live... én online
Remco Claassen 18 februari 2022 Waarom zou je een bestseller zo drastisch onder handen nemen? Wat bezielt een auteur, als een boek én de gelijknamige training al 10 jaar succesvol zijn, om er een compleet nieuw deel aan toe te voegen. Hoe krijg je reeds bewezen technieken nóg beter, nóg effectiever en vooral nóg makkelijker toepasbaar?
interview
Remco Claassen: ‘Breng je boodschap op de piek van de aandacht’
Annegreet van Bergen 20 juni 2011 Met het nieuwste boek van Remco Claassen is het min of meer als met de cacaobus van Droste. Op die bus staat een verpleegster met een dienblad in haar handen met daarop een cacaobus. Op die cacaobus staat een verpleegster met een dienblad, etc. etc. Verbaal Meesterschap. Het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden is afgeleid van de gelijknamige trainingen die Claassen via Denkproducties al vier jaar geeft, die weer zijn afgeleid van een de training ‘De essentie van leiderschap’.

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker & trainer die al jaren volle zalen trekt. Met veel humor richt hij zich op persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. Daarnaast is hij auteur van o.a. de bestsellers IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. Dat hij dit laatste tot in de puntjes beheerst blijkt uit het feit dat hij als een van de weinige sprekers in staat is zijn publiek meer dan twaalf uur (!) achtereen op het puntje van hun stoel te houden en met doe-zin naar huis te sturen.

Andere boeken door Remco Claassen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbaal Meesterschap