Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Opdrachtgever gezocht

Acquireren als onderdeel van je werk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2010 9789052618227
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat veel professionals remt bij het actief verwerven van opdrachten, is het gevoel dat ze zichzelf opdringen. Klanten hebben er immers een hekel aan om iets aangesmeerd te krijgen. Maar ze houden wél van kwaliteit. Dat is waar dit boek over gaat: klanten helpen kwaliteit in te kopen. Met de werkwijze en tips uit dit boek vindt u sneller en effectiever goede opdrachtgevers, en wordt opdrachten verwerven een leuk onderdeel van uw werk.

'Opdrachtgever gezocht' biedt handvatten aan alle professionals die een grotere rol willen spelen in het verwerven van interessante en winstgevende opdrachten voor zichzelf en anderen. Het boek geeft antwoord op vragen als:
· Hoe komt u bij nieuwe klanten aan tafel?
· Hoe vertelt u dat u goed bent, liefst zonder op te scheppen?
· Hoe krijgt u op een prettige manier klussen uit uw netwerk?
· Wat is het alternatief voor koude acquisitie?
· Hoe voert u een plezierig en effectief koopgesprek?

Specificaties

ISBN13:9789052618227
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:7-12-2010
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop
ISSN:

Expertrecensies (3)

Opdrachtgever gezocht!
Gerdien Karssen | 22 november 2013
Voor veel mensen die binnen een bedrijf of als zelfstandige professional opdrachten moeten verwerven, is verkopen niet hun eerste discipline. Om hun vak uit te kunnen oefenen is acquisitie noodzakelijk, maar ze voelen zich hier vaak ongemakkelijk bij. In het vlot lezende boek 'Opdrachtgever gezocht' geven Jan Willem van den Brink en Maarten van Os veel praktische tips om bij nieuwe potentiële klanten aan tafel te komen en op een voor alle partijen prettige manier een koopgesprek te voeren.
Lees verder
Opdrachtgever gezocht!
Dick Bos | 2 september 2013
Toen ik de titel van het boek 'Opdrachtgever gezocht, acquireren als onderdeel van je werk' van Jan Willem van den Brink en Maarten van Os las dacht ik, 'Yes, eindelijk een boek hoe ik kan leren opdrachtgevers binnen te halen.' Het is echter vooral een boek dat je leert inzien hoe het kan, maar het is vooral aan jou om er wat mee te doen. Ik vond het leerzaam en zeer prettig om te lezen.
Lees verder
Opdrachtgever gezocht!
Wardy Poelstra | 6 december 2010
Professionals hebben er vaak moeite mee om zichzelf en wat ze te bieden hebben in de etalage te zetten. Acquisitie is meestal dan ook geen hobby van ze – terwijl toch steeds meer professionals zich daar actief mee bezig moeten houden. In 'Opdrachtgever gezocht' bieden Jan Willem van den Brink en Maarten van Os een uitgebreide staalkaart met adviezen en technieken om het leven van de professional op dit punt wat gemakkelijker te maken.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
17 stemmen
13
1
2
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

nieuws
50.000 euro voor beste freelancer
Justin van Lopik 16 oktober 2013 Op 1 oktober jl is de verkiezing voor de Freelancer of the Year (FOTY)-Award van start gegaan. Aan de verkiezing is een prijzenpakket verbonden ter waarde van maar liefst € 50.000. Ook opdrachtgevers gaan langs de meetlat, zzp’ers en freelancers kunnen stemmen op de beste opdrachtgevers. Managementboek is hoofdsponsor van de verkiezing.
podcast
Jan Willem van den Brink en Maarten van Os over opdrachten binnenhalen
Hans van der Klis 22 december 2010 ‘De professional heeft de meeste kennis over het vakgebied.’ Dit maakt hem tot een goede verwerver van nieuwe opdrachten, aldus Jan Willem van den Brink en Maarten van Os. In Opdrachtgever gezocht leggen zij uit hoe de professional dit doet. M&L vraagt de auteurs hoe professionals plezier krijgen in het binnenhalen van opdrachten.
interview
Verkopen voor niet-verkopers
Hans van der Klis 28 september 2010 Jan Willem van den Brink en Maarten van Os van Dreamfactory schreven een boek over acquireren voor professionals, Opdrachtgever gezocht. ‘Professionals hebben het gevoel dat ze zich opdringen als ze iets proberen te verkopen, maar dat is niet terecht. Zij hebben juist de beste contacten met klanten.’

Over Jan Willem van den Brink

Jan Willem van den Brink is een professional die zelf zijn opdrachten verwerft. De afgelopen jaren heeft hij honderden consultants, advocaten, architecten, onderwijskundigen, trainers, interim-managers en andere specialisten geholpen om opdrachtgevers te vinden. Jan Willem van den Brink is vennoot van Dreamfactory.

Andere boeken door Jan Willem van den Brink

Over Maarten van Os

Maarten van Os is een professional die zelf zijn opdrachten verwerft. De afgelopen jaren heeft hij honderden consultants, advocaten, architecten, onderwijskundigen, trainers, interim-managers en andere specialisten geholpen om opdrachtgevers te vinden. Maarten van Os is vennoot van Dreamfactory. Naast trainer / teamcoach op het gebied van professionals helpen om hun schroom te overwinnen om te verkopen, is Maarten van Os ook trainer / teamcoach op het gebied van leiding nemen. Door de leidinggevenden te begeleiden, maar ook de medewerkers in beter leiding nemen. Hoe zorg je dat je manager doet wat goed is voor de organisatie, voor hem, maar zeker ook voor jou? Hoe zorg je er voor dat meer resultaat haalt en allemaal fluitend naar je werk gaat?

Andere boeken door Maarten van Os

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Terreinverkenning
3. De professional als acquisiteur
4. Aan tafel komen
5. Koopgesprek
6. Offertefase
7. Gereedschapskist

Bijlagen
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Opdrachtgever gezocht