Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Leidingnemen

Met meer resultaat en plezier samenwerken met je opdrachtgever en manager

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789052619545
Direct te downloaden

Samenvatting

Opdrachtnemer zijn vraagt om leidingnemen. Want hoe houdt u klanten tevreden? Hoe zorgt u dat ze u trouw blijven? Dat ze niet in de verleiding komen om te kijken of een andere organisatie hetzelfde werk goedkoper en (in hun ogen tenminste) net zo goed kan doen?
Het tevreden houden van klanten is belangrijker dan ooit. Want het houden van klanten is vele malen makkelijker dan het vinden van nieuwe klanten.

Daarvoor is meer nodig dan gewoon goed uw werk doen. De opdrachtgever aan het denken zetten en zo beter samenwerken, levert de organisatie en alle betrokkenen veel meer op. Voor inhoudelijk deskundige professionals is een belangrijke vraag hoe zij in die samenwerking het beste resultaat kunnen bereiken.

'Leidingnemen' biedt praktische handvatten voor professionals die met meer resultaat, plezier en vertrouwen willen samenwerken met hun opdrachtgevers en managers. Het boek geeft antwoord op vragen als:

- Hoe gaat u om met de minder goede ideeën van uw opdrachtgever?
- Wat doet u als anderen uw advies niet willen horen?
- Wat doet u als het minder goed gaat met de samenwerking?
- Hoe zorgt u dat de relatie doorloopt als de opdracht is afgerond?

Kortom: hoe komt u in de positie van vertrouwde adviseur?

Specificaties

ISBN13:9789052619545
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:119
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:6-3-2013
Hoofdrubriek:Advisering
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
In Focus: 'Leidingnemen'
Nienke van Oeveren | 19 september 2013
Werken voor een opdrachtgever of manager is geen kwestie van ‘u vraagt, wij draaien’. De opdrachtgever aan het denken zetten en zo beter samenwerken, levert de organisatie en alle betrokkenen veel meer op. In Leidingnemen bieden Jan Willem van den Brink en Maarten van Os handvatten voor inhoudelijk deskundige professionals om met meer resultaat, plezier en vertrouwen samen te werken met hun opdrachtgevers en managers. Wat vinden de klanten van Managementboek van dit boek?
Lees verder
recensie
Leidingnemen
Dick Bos | 30 oktober 2012
'Aansturen of aangestuurd worden, leidinggeven of leidingnemen!' zomaar een paar begrippen die in 'Leidingnemen' van Jan Willem van den Brink en Maarten van Os terloops aandacht krijgen. In dit boek wordt uit de doeken gedaan dat het niet louter gaat om het uitvoeren van een programma- of projectopdracht, maar dat het vooral gaat om in samenspraak met de opdrachtgever de beste resultaten voor beide partijen te bereiken. Een zeer prettig geschreven boek en waardevol voor hen die betrokken zijn bij projecten en programma's.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jan Willem van den Brink

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os vinden het mooi als het managers lukt om het beste in hun mensen naar boven te halen. Zodat hun professionals groeien in het ondernemende deel van hun werk. Want dat zorgt voor nog betere relaties met opdrachtgevers en collega’s, en de beste en leukste opdrachten. De afgelopen jaren mochten ze samen met hun collega’s van Dreamfactory duizenden inhoudelijk sterke professionals en hun leiders helpen bij het vinden en tevreden houden van opdrachtgevers.

Andere boeken door Jan Willem van den Brink

Over Maarten van Os

Maarten van Os en Jan Willem van den Brink vinden het mooi als het managers lukt om het beste in hun mensen naar boven te halen. Zodat hun professionals groeien in het ondernemende deel van hun werk. Want dat zorgt voor nog betere relaties met opdrachtgevers en collega’s, en de beste en leukste opdrachten. De afgelopen jaren mochten ze samen met hun collega’s van Dreamfactory duizenden inhoudelijk sterke professionals en hun leiders helpen bij het vinden en tevreden houden van opdrachtgevers.

Andere boeken door Maarten van Os

Inhoudsopgave

Hartelijk welkom bij dit boek

1. Over leidingnemen
2. Het fundament van leidingnemen
3. De start
4. Werk in uitvoering
5. De afronding
6. Gereedschapskist

Meer weten over leidingnemen
Over dit boek en de auteurs
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leidingnemen