Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbale intelligentie

De kracht van het woord

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789055949342
Direct te downloaden

Samenvatting

Lichaamstaal mag dan veelzeggend zijn, woordkunst is toch vaak de effectiefste manier om mensen te overtuigen, privé of op het werk. Niemand staat graag met zijn mond vol tanden of trekt in conflicten aan het kortste eind omdat hij zijn standpunten niet goed weet te verwoorden.

Psychotherapeut Jeffry Wijnberg reikt u in dit boek een twintigtal gesprekstechnieken aan om beslissend te zijn in het contact. Als professioneel gespreksvoerder heeft hij een rijk arsenaal aan verbale vaardigheden ontwikkeld. Zo leert u hoe u gesprekken met meer diepgang voert, hoe u anderen kunt overtuigen en motiveren en hoe u klagers de baas kunt zijn.

Een aanrader voor iedereen die meer wil halen uit zijn contacten en niet omver geblazen wil worden door het verbale geweld van de ander.

Specificaties

ISBN13:9789055949342
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:167
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:22-4-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

opinie
De top 3 van Jeffrey Wijnberg
Nienke van Oeveren 24 mei 2013 De eerste privé-praktijk van Noord-Nederland werd door Jeffrey Wijnberg in Groningen opgezet. Tot vandaag de dag is hij daar zelfstandig gevestigd als psychotherapeut. De provocatieve stijl van helpen/coachen/therapie is zijn specialiteit en hij wordt graag uitgenodigd voor workshops, seminars en lezingen. Wat leest deze psycholoog?

Over Jeffrey Wijnberg

Drs. Jeffrey Robert Wijnberg is geboren in 1951 in Madison, Wisconsin (VS). Na zijn gymnasiumtijd in Nederland studeerde hij enkele jaren muziek en psychologie in Oberlin College, Ohio (VS). In 1977 voltooide hij zijn studie in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. De eerste privé-praktijk van Noord-Nederland werd door hem in Groningen opgezet. Tot vandaag de dag is hij daar zelfstandig gevestigd als psychotherapeut. Daarnaast is hij werkzaam als docent voor het Instituut Eclectische Psychologie in Nijmegen en is hij samen met Jaap Hollander verantwoordelijk voor het onderwijs in en de ontwikkeling van de provocatieve psychotherapie. De provocatieve stijl van helpen/coachen/therapie is zijn passie en specialiteit en hij wordt graag uitgenodigd voor workshops, seminars en lezingen. Sinds 1996 is hij als columnist verbonden aan het dagblad De Telegraaf; op de pagina 'Vrouw' verschijnt op maandag een prikkelende column van zijn hand.

Andere boeken door Jeffrey Wijnberg

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Met iedereen in gesprek
2. Gesprekken met diepgang
3. Klagers de baas
4. Kritiek met judo bestrijden
5. Het voordeel van onwetendheid
6. De echte vraag
7. Advocaat van de duivel
8. Charmeren
9. Effectief bekritiseren
10. Modieus en vaag taalgebruik
11. Een fout compliment
12. Absurde adviezen
13. Subtiel motiveren
14. Bewondering weekt los
15. Gevat en grappig
16. Timing en sociaal gevoel
17. Tekst genereren
18. Pesterijen
19. De basishouding
20. Losse eindjes

Tot slot
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbale intelligentie