Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Horken en heksen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789055949380
Direct te downloaden

Samenvatting

De relatie tussen man en vrouw moet gelijkwaardig zijn. Dat vinden niet alleen psychologische experts, maar ook iedereen die in een relatie zit. Maar in de praktijk is deze gelijkwaardigheid tussen man en vrouw een onmogelijke eis. Sterker nog, het is deze dwangmatige hang naar gelijkwaardigheid die de relatie tussen man en vrouw juist zo problematisch maakt. Want Moeder Natuur heeft het nu eenmaal zo geregeld dat de vrouw wenkt en de man schenkt.
Dagelijks ziet psycholoog Jeffrey Wijnberg in zijn praktijk mannen die weigeren zich aan de natuurlijke dominantie van de vrouw te onderwerpen. Hij moet deze stoere krijgers ervan zien te overtuigen dat zij een strijd voeren die toch niet te winnen is. Tegelijkertijd moet hij de vrouwen laten inzien dat zij in ruil voor hun `eeuwige gelijk de man meer waardering en erkenning moeten geven voor zijn geestelijke worstelingen. Het is waar dat er aan een serieuze relatie flink gewerkt moet worden, maar de praktische vertaling van deze wijsheid is volgens Wijnberg: `Vrouwen verzinnen waar het werk voor mannen moet beginnen.
Horken en heksen is geschreven in de provocatieve stijl, een aanrader voor iedereen die zijn relatie wil verbeteren en een `must voor elke relatietherapeut.
Jeffrey Wijnberg is al dertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen o.a. van hem bij Scriptum: `Dat moet ik nog een plekje geven, Het neurotisch handboek, De kunst van het kwetsen, en, samen met Jaap ­Hollander, Succes is ook niet alles en Provocatief coachen.

Specificaties

ISBN13:9789055949380
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:114
Uitgever:Scriptum Books
Verschijningsdatum:29-4-2014
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Horken en heksen