Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bereiken wat je wilt

Een persoonlijke aanpak

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789058715494
Direct te downloaden

Samenvatting

Misschien herkent u ze wel: van die situaties waarvan het resultaat heel anders is dan u gepland had. U wilt wel anders, maar het lukt niet. En elke keer weer bent u vastbesloten het de volgende keer over een andere boeg te gooien. Maar hoe doet u dat?

Om te bereiken wat u wilt moet u eerst weten wat u wilt. Begin daarom met het maken van keuzes: wat vindt u belangrijk? Wat is uw doel? Stap twee is actie ondernemen en daarvoor heeft u lef, vaardigheden, anderen, creativiteit en een methode met handleiding nodig: dit boek.

'Bereik wat je wilt' is een praktische handleiding in uw leven: U! Dit boek gaat over 'u als individu' maar vooral over 'uzelf in relate tot anderen'. Het leert u hoe u door ander gedrag het beste haalt uit lastige situaties waarin u het moeilijk vindt te zeggen of te doen wat u voor ogen heeft.

Dit boek geeft u nieuwe manieren om meer uit uzelf en het leven te halen. Als u voor persoonlijke doelstellingen en een gezonde dosis lef zorgt, biedt 'Bereiken wat je wilt' de vaardigheden en inzichten, de creativiteit en de methode om aan de slag te gaan. Succes!

Specificaties

ISBN13:9789058715494
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:14-8-2012
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Bert van Dijk

Bert van Dijk werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op. Daar kunnen professionals leren hoe je vanuit zelf- en mensenkennis trefzeker kunt beïnvloeden: anderen soepel bewegen om hun gedrag aan te passen. Bert is een bevlogen trainer, spreker en schrijver, die met humor en diepgang zichzelf en zijn publiek uitnodigt tot gedragsverandering. Kijk ook op: www.bertvandijk.eu en www.learyacademy.nl.

Andere boeken door Bert van Dijk

Inhoudsopgave

Voorwoord van Rob Groen
Inleiding

1. D e 4A-methode
2. Subpersonen
3. Automatische en knellende patronen
4. Actie is reactie: doorbreken van knellende patronen
5. Epiloog: aan de keukentafel

Achtergronden
Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bereiken wat je wilt