Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ben ik zo duidelijk?

Communicatietips

Waaier (l) Nederlands 2013 9789058715975
10
Voormalig top 10Totaal 35 dagen
EvergreenTotaal 372 dagen
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Langs elkaar heen praten, onhandig woordgebruik, verkeerde lichaamshouding. Er kan nogal wat misgaan in de communicatie. Daarom vindt u in deze waaier de basisregels voor goede communicatie overzichtelijk bij elkaar. Van misverstanden in de communicatie tot het voeren van een slechtnieuwsgesprek en van de betekenis van lichaamstaal tot het omgaan met klachten en verwijten.

Handig om deze waaier steeds bij de hand te hebben als u nog even wilt controleren of u niets vergeten bent. Met Ben ik zo duidelijk? heeft u geen moeite meer met luisteren, goed samenvatten, vragen stellen en feedback geven. Voor iedereen die communiceert ... wij allemaal dus.

Specificaties

ISBN13:9789058715975
Trefwoorden:communiceren, waaier
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:20
Druk:2
Verschijningsdatum:28-11-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marieta Koopmans

Marieta Koopmans is sociaal psycholoog en werkt zelfstandig als individuele coach van managers onder de naam C'enter. Daarnaast geeft zij als freelancer leiderschapstrainingen voor het opleidingsinsituut Schouten & Nelissen. Ze is een van Thema's meest succesvolle auteurs.

Andere boeken door Marieta Koopmans

Over Marloes Abrahamse

Marloes Abrahamse studeerde Klinische- en gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Zij werkte als psycholoog onder andere bij psychiatrisch centrum Parnassia. Vanaf 2000 werkt zij als trainer en (e)-coach bij Schouten & Nelissen. Marloes is gespecialiseerd in communicatie, met name gespreksvaardigheid en omgaan met agressie en intimidatie.

Andere boeken door Marloes Abrahamse

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ben ik zo duidelijk?