Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Huurgeschillen ontleed

Het huurrecht toegankelijk gemaakt voor huurder en verhuurder

Paperback Nederlands 2016 9789059729988
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Met 'Huurgeschillen ontleed' profiteert u van de jarenlange praktijkervaring van Mr. F.C.P. Teeuw op het gebied van huurrecht. De auteur ontsluit in het boek actuele jurisprudentie in begrijpelijke taal en behandelt zo de meest voorkomende problemen met betrekking tot gehuurde woon- en bedrijfsruimte, zowel voor de huurder als voor de verhuurder.

'Huurgeschillen ontleed' is een onmisbaar handboek voor de professional én leek. Door de thematische indeling zijn antwoorden op vragen uit de praktijk snel terug te vinden. Deze antwoorden worden veelvuldig geïllustreerd met gerechtelijke uitspraken. Op heldere wijze worden de wettelijke regelingen uitgelegd zodat duidelijk wordt hoe er in de wet en de rechtspraak over bepaalde problemen op het gebied van huurrecht wordt gedacht.

Het huurrecht blijft in beweging. In deze achtste druk zijn vele belangrijke wijzigingen doorgevoerd, bijvoorbeeld op het gebied van het woningwaarderingsstelsel voor woonruimte, de all-in huurprijs van woonruimte en wijzigingen van de Warmtewet. Tevens is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over mededinging en huur. Ook worden de op handen zijnde wijzigingen voor wat betreft tijdelijke verhuring van woonruimte besproken. In deze nieuwe editie zijn de hoofdstukken aangevuld met tenminste 200 extra uitspraken van kantonrechters, hoven en Hoge Raad.

Het is aan te raden om het boek in combinatie met de website Huurgeschil.nl te gebruiken. Op deze website vindt u vele uitspraken integraal weergegeven en zijn ook alle aangehaalde wetsartikelen te raadplegen. Daarnaast wordt de website zoveel mogelijk van nieuwe uitspraken voorzien, zodat u altijd de meest actuele informatie kunt raadplegen.

Specificaties

ISBN13:9789059729988
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:1675
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2016
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Huurrecht

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over F.C.P. Teeuw

Mr. F.C.P. Teeuw is jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Al meer dan zeventien jaar houdt hij zich bezig met het huurrecht. Teeuw is initiatiefnemer en redacteur van de website huurgeschil.nl. Daarnaast geeft hij cursussen op het gebied van huurrecht.

Andere boeken door F.C.P. Teeuw

Inhoudsopgave

Zie het inkijkexemplaar voor de inhoudsopgave

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Huurgeschillen ontleed