Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dianetics

de Leidraad voor het Menselijk Verstand

Paperback NL 2007 9789077378304
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Denken we te veel terwijl we te weinig leven? Waarom gaat zo’n groot deel van ons leven aan ons voorbij? Dianetics heeft bepaalde antwoorden waar jij misschien al tijden lang naar zoekt.

Twijfels en terughoudendheid van ons eigen verstand zijn meestal de grootste obstakels bij het vervullen van ons leven, zoals we het zo graag zouden willen hebben. Daar zijn de meeste van ons zich wel van bewust. Het lijkt erop dat onze gedachten niet echt vrij zijn – waarbij veel ervan afkomstig is uit een emotioneel en onderbewust niveau, wat onze aandacht kan fixeren en ons naar beneden kan halen.

Stel je eens voor dat je je verstand kan ontlasten van de zware en pijnlijke gedachten? Dit is waar Dianetics over gaat. Waarom krijg je bepaalde gedachten? Wat is eigenlijk het verstand zelf? Waar komt stress vandaan?

Dianetics is de doorbraak die ons in staat heeft gesteld om voor het eerst te begrijpen hoe ons denken werkt – bewust en onderbewust.

Dianetics bevat ook een praktische aanpak. Dit maakt het mogelijk om deze barrières te verwijderen en om een flinke toename van levensenergie en positiviteit te bewerkstelligen. Dit verbetert dan iemands geluk en succes.

Alleen al het lezen van het boek en het begrijpen van de simpele logica achter de ogenschijnlijk complexe structuur van het verstand, drastisch verandert de kijk op het leven. Dianetics is gebaseerd op observaties en ontdekkingen en gaat verder dan alleen maar theorie. Het bevat gemakkelijke methodes om je verstand van deze last te bevrijden. De toepassing is wat werkelijk verandering teweegbrengt en wat dit boek onderscheidt van andere boeken.

De successen in de praktijk is wat Dianetics tot een internationale bestseller heeft gemaakt, waarvan meer dan 22 miljoen exemplaren zijn verkocht en vertaald in 53 talen.

Specificaties

ISBN13:9789077378304
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:677
Verschijningsdatum:30-11-2007

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dianetics