Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Netwerk Bijbel

Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie jou kent!

Gebonden Nederlands 2020 9789081211895
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het feit dat de mens een social wezen is. Verbonden zijn, gezien worden, erkenning krijgen zijn primaire levensbehoeftes. De NetwerkBijbel gaat over die verbinding, hoe zorg je ervoor dat mensen JOU gaan vragen voor die fantastische baan of rol? Dat JIJ of jouw bedrijf ’Top of mind’ is? En hoe zorg je voor strategische (business) branding aan de hand van een goed onderbouwd plan? Deze vragen en vele andere broodnodige vragen beantwoorden we in dit boek.

De NetwerkBijbel is een bestseller uit 2011. Dit is de volledige herziene en geüpdate versie. We kijken terug naar voorspellingen uit het eerste boek en we kijken ook vooruit. Welke trends kan jij vroeg adopteren om zichtbaar te blijven. De Netwerkbijbel geeft je alle handvatten om je vaardigheden te ontwikkelen om je netwerk beter te leren kennen, in te zetten én voor je te laten werken!

Specificaties

ISBN13:9789081211895
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:258
Druk:2
Verschijningsdatum:1-8-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Gerard van Vliet

Gerard van Vliet schreef in 1997 'Digitale Diarree' waarin hij aangaf wat Internet, de 1e digitale golf, zou kunnen betekenen voor bedrijven. Hij kreeg meer dan gelijk! Met 'Digitaal Leiderschap' zet hij wederom alle kansen van de 2e digitale golf op een rij. Gerard geldt als een uiterst capabel bestuurder en toezichthouder. Hij is niet voor niks de trekker van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD). Hij laat als geen ander de digitale lijnen kruisen met die van geld, marketing en HR. Waarbij visie en executie schijnbaar moeiteloos in elkaar overvloeien. Zijn nieuwsgierigheid en creativiteit zijn spreekwoordelijk voor zijn aanpak. Een aanpak die hij graag deelt met jou!

Andere boeken door Gerard van Vliet

Over Karlijn L'Ortye

Karlijn heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van sales, marketing en bedrijfskunde. Na werkzaam te zijn geweest in verkoop, officemanagement en bedrijfsondersteuning, startte zij al op haar 22e haar eigen bedrijf. Nu ondersteunt, begeleidt en traint Karlijn als Organizer directeuren, ondernemers, managers en werknemers bij hun dagelijkse werkprocessen. Inmiddels heeft zij bij vele bedrijven de bedrijfsprocessen georganiseerd en geprofessionaliseerd. Daarnaast houdt zij zich bezig met innovatie en de ontwikkeling van trainingen en opleidingen. Karlijn maakt zich sterk voor imagoverbetering van dienstverleners die zich bezighouden met de secundaire bedrijfsprocessen, waaronder Professional Organizers. Daarom ontwikkelt Karlijn media-activiteiten en vernieuwende projecten om draagvlak en acceptatie te creëren voor het vak. Haar manier van werken kenmerkt zich als praktijkgericht, direct, integer en enthousiast. Karlijn schrijft artikelen in onder andere nieuwsbrieven en diverse online media.

Andere boeken door Karlijn L'Ortye

Inhoudsopgave

Voorwoord door Karlijn
Voorwoord door Gerard

1. Waarom Netwerken?
2. Wat is Netwerken?
Intermezzo: NetWork Wiser
3. De ideale netwerker?
Intermezzo: Non Verbale Signalen Uitgelegd
4. Positiviteit
Intermezzo: Persoonlijk Leiderschap
5. Het Netwerk Model
Intermezzo: Je Persoonlijk NetWork Plan maken
6. Praktische netwerken
Intermezzo: Diversiteit in Netwerken
7. Digitaal Netwerken: Social Media
Intermezzo: Funnels
Intermezzo: De Ethiek van Netwerken
8 Bonus: Netwerken op Afstand
9 De Tien Geboden van netwerken

Nawoord
Gerard van Vliet, even voorstellen
Karlijn L’Ortye, even voorstellen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Netwerk Bijbel