Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Als het erop aan komt

Verbeter je prestatie door mentale training

Paperback Nederlands 2013 9789081823593
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het leveren van prestaties op topniveau vergt niet alleen vakmanschap en een goede conditie. Wie in de hitte van de strijd, als het er echt op aankomt, overeind wil blijven, zal ook de mentale vaardigheden moeten trainen.

In dit boek komen twaalf mensen aan het woord die aan de hand van vier thema’s – spanning, zelfvertrouwen, concentratie en motivatie – vertellen over hun ervaringen met mentale training. Het zijn mensen die er hun voordeel mee hebben gedaan in stressgevoelige beroepen in de topsport, de cultuur, bij de politie en het bedrijfsleven.

Elk thema wordt door de deskundige sportpsycholoog en mentale trainer Rico Schuijers nader verdiept met handige tips die bijdragen aan het vergroten van het benodigde zelfinzicht.

Specificaties

ISBN13:9789081823593
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:116
Druk:1
Verschijningsdatum:4-12-2013
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rico Schuijers

Rico Schuijers is vooraanstaand en succesvol sportpsycholoog en heeft met zijn methoden en begeleiding bijgedragen aan grote successen in de sport. Zijn methoden (mentale aspecten) worden onder andere ook toegepast bij grote orkesten, de politie, in het bedrijfsleven en bij talentontwikkeling.

Andere boeken door Rico Schuijers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Als het erop aan komt