Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dader ...

Paperback Nederlands 2016 9789081841214
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In dit boek beschrijft Reynaldo Adames in heldere bewoordingen welke rol hij als dader innam tegenover zijn slachtoffers. Eigenlijk dacht hij daar nooit over na, hij voelde zich meer slachtoffer tijdens zijn detentie. Totdat hij met een slachtoffer van een gewapende roofoverval geconfronteerd werd. Dat slachtoffer vertelde over de impact die de overval had op haar leven. Dat veranderde veel voor Reynaldo. Stel je voor dat het slachtoffer zijn moeder was of zijn oma of een ander familielid. Hij is de confrontatie aangegaan met zijn eigen slachtoffers en dat was het begin van zijn eigen herstelproces…

Reynaldo heeft een lange weg afgelegd. Van dader naar iemand die in gevangenissen zijn eigen verhaal vertelt. Het verhaal dat het weer goed kan komen. Als je maar de confrontatie durft aan te gaan. Reynaldo is ervaringsdeskundige en geen heilig boontje. Hij oordeelt niet, maar laat zijn eigen verhaal het werk doen.

Specificaties

ISBN13:9789081841214
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:90
Druk:1
Verschijningsdatum:1-2-2016
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Reynaldo Adames

Ik ben geboren op Curaçao en ben op mijn vijftiende verhuisd naar Roffa (Rotterdam). In Rotterdam Zuid besloot ik al snel om het verkeerde pad te bewandelen. Wandelen werd rennen en rennen werd uiteindelijk zitten. Na jaren gezeten te hebben besloot ik weer Adames te zijn; Reynaldo Adames. Aangenaam. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder de focusopleiding Marketing Management aan de Open Universiteit. Ik heb de opleiding Coördinator Nazorg Ex-gedetineerden gevolgd en ben inmiddels ook een van de docenten bij deze opleiding. Reynaldo Adames is columnist bij 'Comeback', het magazine voor Nederlandse gedetineerden in het buitenland.

Andere boeken door Reynaldo Adames

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dader ...