Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Iedereen Obeya

Strategisch verbonden en voorspelbaar verbeteren

Paperback Nederlands 2019 9789082397529
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Handelsbetrekkingen verlopen moeizamer. Economische groei dreigt te stagneren. Cybercrime is een realiteit. “De wereld is VUCA”, wordt er wel gezegd. Toenemende volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit is voor veel organisaties de nieuwe norm. Hoe komt het dat er bedrijven zijn die zich in zwaar weer juist veerkrachtiger, beweeglijker en weerbaarder tonen dan anderen?

Niet eerder verscheen er een boek specifiek over de Lean Obeya. De fysieke ruimte waar het verhaal tot leven komt van de mensen in je organisatie en de klanten voor wie je het allemaal doet. Maar juist nu is de Obeya actueler dan ooit.

Met ruim twintig jaar ervaring in IT als manager, internationaal adviseur en Lean IT-trainer schrijft Jeroen Janssen op een toegankelijke, frisse manier over strategische verbinding en voorspelbaar verbeteren. De magie van het visualiseren van een strategie, van voornemen tot uitvoering, is niet alleen krachtig maar ook noodzakelijk om werkelijke versnelling te kunnen maken in onze organisaties. Gecombineerd met een sluitende, effectieve manier van teamwerk maakt dat de Obeya tot het nieuwe brandpunt voor ieder bedrijf dat Lean en Agile wil werken.

Specificaties

ISBN13:9789082397529
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:280
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2019
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Iedereen Obeya