Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De 7 magische woorden

waarmee jij als tekstschrijver of marketeer jouw resultaten verhoogt

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789082606843
Voormalig top 100Totaal 71 dagen
Verkooppositie 5017Hoogste positie: 11
Direct te downloaden

Samenvatting

Het goochelboek voor tekstschrijvers en marketeers

Als jij een professional bent die woorden inzet om lezers te overtuigen, dan is dit boek een must read. Waarom? Omdat het jou helpt bij het schrijven van slimme teksten en zo jouw resultaten verhoogt. En na het lezen van dit ‘goochelboek’ kijk je nooit meer op dezelfde manier naar tekst. Gegarandeerd.

Denk je nu: ‘wat zijn die 7 magische woorden’? Het is een logische vraag. Op pagina 7 worden alle woorden onthuld. In de daaropvolgende hoofdstukken ontdek je per magisch woord hóé jij de bijbehorende beïnvloedingstechnieken activeert. Inclusief praktische tips en herkenbare voorbeelden. De kans is trouwens groot dat je de 7 woorden nu al gebruikt in jouw teksten. Het zijn namelijk doodnormale woorden. Maar benut je de magische krachten er al van?

Alleen als jij de woorden slim inzet, betover jij jouw lezers en oefen je invloed uit op jouw resultaten. Zo kan jij met de magische woorden het lezersgedrag sturen waardoor de lezer bijvoorbeeld eerder/vaker/sneller:
• jouw product of dienst koopt.
• een whitepaper downloadt.
• een contactformulier invult.
• klikt op de sollicitatiebutton.
• 'ja' zegt tegen jouw offerte.

De magische woorden kan je inzetten in alle overtuigende teksten. Denk aan webteksten, social mediaberichten, brochureteksten, slogans, vacatureteksten en offerteteksten. Dus als tekstschrijver, copywriter, marketeer of andere (sales)professional die overtuigend schrijft, wil jij de kennis uit dit boek niet missen. Geef jij jouw conversie een boost? Aan jou de keuze.

Mensen noemen Nicol Tadema ook een woordgoochelaar. Waarom? Omdat zij het onmogelijke mogelijk maakt door te goochelen met woorden. Zo verdubbelt Nicol de resultaten door 1 letter toe te voegen. Laat ze mensen met 1 woord aan een paars konijn denken. Zet zij de boel op zijn kop om het gedrag van lezers te sturen. Haar kennis over het toepassen van neuromarketingprincipes en beïnvloeden van het brein met tekst deelt Nicol als auteur, spreker en trainer.

Specificaties

ISBN13:9789082606843
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:206
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2023
ISSN:

Expertrecensies (4)

recensie
De 7 magische woorden - ‘Als je ze kent kun je er niet meer omheen’
Roy van den Anker | 27 maart 2024
Professionele boeken over het schrijven van (marketing)teksten zijn er genoeg. Net zoveel boeken als mijn eigenwijsheid groot is. Van mijzelf vind ik dat ik in de loop van de jaren best het één en ander heb opgestoken over dit onderwerp. Hoe verrassend is het dan om toch weer een lesje te leren.
Lees verder
recensie
De 7 Magische Woorden - Maken een wereld van verschil
Froukje Schaaf | 16 augustus 2023
Missen jouw teksten overtuigingskracht? In haar boek ‘De 7 Magische Woorden’ laat Nicol Tadema zien hoe kleine wijzigingen de impact van een tekst vergroten. Ook jij kunt je conversie verhogen als je met dit boek aan de slag gaat.
Lees verder
recensie
De 7 magische woorden - ‘Een pareltje’
Peter de Roode | 12 mei 2023
‘De 7 magische woorden’ van Nicol Tadema is zó leuk om te lezen en zó praktisch, dat ik het iedereen zou willen aanraden. De auteur weet je aandacht vast te houden en leert je dingen die geen rocket science zijn, maar wel veel impact hebben. Voor mij is Tadema de nieuwe David Copperfield.
Lees verder
recensie
De 7 magische woorden - ‘Een boek waarvan ik smulde’
Henk Jan Kamsteeg | 31 maart 2023
Nicol Tadema schreef een leuk en lekker leesbaar boek waar iedere schrijver zijn winst mee kan doen: ‘De 7 magische woorden’. Hopelijk zit die winst ook in het dienen van de ander.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
De 7 magische woorden   - Waarmee jij jouw resultaten verhoogt
21 februari 2023 Conversie die uitblijft, minimale respons of afwijzingen op offertes… Of je nu een tekstschrijver, marketeer, ondernemer of salesprofessional bent: hier zit je niet op te wachten. Wat als ik jou vertel dat jouw tegenvallende resultaten veroorzaakt kunnen worden doordat je 1 woord verkeerd inzet in jouw teksten? 

Over Nicol Tadema

Nicol Tadema is auteur, spreker en trainer. Mensen noemen haar ook een woordgoochelaar. Waarom? Omdat Nicol het onmogelijke mogelijk maakt door te goochelen met woorden. Zo verdubbelt ze de resultaten door 1 letter toe te voegen. Laat Nicol mensen met de inzet van 1 woord aan een paars konijn denken. En ze zet de boel op z’n kop om het gedrag van lezers te sturen. In de afgelopen jaren schreef Nicol al duizenden overtuigende teksten voor onder andere het Rijksmuseum, Goodhabitz en Deloitte. Ook is Nicol auteur van 4 boeken: De 7 magische woorden (2023), Tekst werkt (2021), Werven met woorden (2018) en De nieuwe werven met woorden (2016). Haar blogs zijn veelgelezen; in 2022 was ze Best gelezen auteur op Frankwatching. Verder deelt Nicol op het podium en tijdens trainingen haar kennis over taal, het toepassen van neuromarketingprincipes en beïnvloeden van het brein. Zet haar voor een groep en Nicol gaat stuiteren van enthousiasme.

Andere boeken door Nicol Tadema

Inhoudsopgave

Eerst even dit
Over dit Goochelboek

1 Onze vettige massa
2 Magisch woord | MAAR
3 Magisch woord | OMDAT
4 Magisch woord | JIJ
5 Magisch woord | NIET
6 Magisch woord | OF
7 Magisch woord | ALS
8 Magisch woord | JA

Bonushoofdstuk
Over mij als auteur
Definities
Genoeg gepraat

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De 7 magische woorden