Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 61% korting

Handboek Drank- en Horecawet - Tekst en uitleg

Paperback Nederlands 2017 9789082689044
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
93,50
36,95
VOORDEEL - 61% korting

Samenvatting

In dit geactualiseerde “Handboek Drank- en Horecawet – tekst en uitleg” wordt de Drank- en Horecawet zoals die per 1 januari 2013 in werking is getreden en nadien per 1 januari 2014 en 1 januari 2015 is aangepast, uitgebreid en artikelsgewijs besproken. De behandelde artikelen en onderwerpen worden zoveel als mogelijk toegelicht met praktijkvoorbeelden, schema’s, tabellen en door Frank Joosten getekende illustraties.

Tevens is actuele jurisprudentie toegevoegd en beschreven, gekoppeld aan zich dagelijks aandienende praktijksituaties.

Als deze wet met bijbehorende regelgeving niet goed wordt toegepast, als dwarsverbanden niet worden gelegd of niet worden onderkend, kan dit direct beleidsmatige, juridische of politieke consequenties met zich meebrengen of schade veroorzaken. Het vraagt dus om specifieke kennis en deskundigheid om werkzaamheden ten aanzien van de Drank- en Horecawet op een juiste wijze te kunnen uitvoeren.

Daarbij moet niet alleen kennis en inzicht bestaan met betrekking tot de toepasselijke wet- en regelgeving, maar moet ook volkomen duidelijk zijn hoe deze wet- en regelgeving dan vervolgens in de praktijk moet worden toegepast. Daar waar er dwarsverbanden moeten of kunnen worden gelegd met andere relevante wetsartikelen of toepasselijke AMvB’s, overgangswetten of ministeriële regelingen is dat dan ook uitgebreid beschreven.

Omdat in dit boek vaak wordt gerefereerd aan bepaalde steeds terugkerende begrippen, is een handige begrippenlijst opgenomen zodat snel de verklarende tekst kan worden gevonden.

Met deze nieuwe editie is voorzien in een boek dat kan dienen als handig naslagwerk voor de beleidsmedewerkers, juristen, vergunningverleners en horeca-coördinatoren die zich bezighouden met de Drank- en Horecawet.

Specificaties

ISBN13:9789082689044
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:500
Druk:1
Verschijningsdatum:31-12-2017
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Frank Joosten

Frank Joosten is al vele jaren werkzaam op het gebied van openbare orde, veiligheid en bijzondere wetten, eerst als gemeentelijk beleidsmedewerker opebare orde en veiligheid, vervolgens als adviseur en later als directeur bij een detacheringsbureau. Sinds 2003 is hij eigenaar/directeur van het bureau F. Joosten Advies, advies- en trainingscentrum voor bijzondere wetten.

Andere boeken door Frank Joosten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Drank- en Horecawet - Tekst en uitleg