Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In de voetsporen van Zarafa

Een historische reisgids waarmee je de route die de eerste giraffe in Frankrijk liep, per auto kunt nareizen, van Marseille naar Parijs

Paperback NL 2021 9789083114538
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Na haar succesvolle roman ‘Kom Atir kom’ over Zarafa, de eerste giraffe in Frankrijk, die in 1827 een voetreis van Marseille naar Parijs aflegde, verschijnt van Agnita de Ranitz binnenkort een historische reisgids waarmee je dezelfde route kunt afleggen per auto!

De afgelopen tijd konden we alleen lezend reizen, maar straks gaan we reizend lezen. In de haven van Marseille ruiken we weer de geur van vis, van slik en teer, we lopen met de giraffe in Aix-en-Provence over de Cours Mirabeau, drinken in Avignon onder de platanen een glas wijn en bewonderen het amfitheater in Orange. Agnita neemt u mee naar de lavendelvelden op zoek naar de razendsnel fladderende en zo nu en dan stilhangende kolibrievlinder en stelt voor in hetzelfde hotel te overnachten als de zoöloog Saint-Hilaire, de jonge Soedanees Atir en de giraffe, bijna 200 jaar geleden.

Deze handige en unieke gids staat boordevol kleurenfoto’s, oude gravures, anekdotes, leuke tips en wetenswaardigheden uit de Provence, de Rhônevallei, de Bourgogne en de Morvan, die de auteur nog niet eerder in de roman had prijsgegeven.

Specificaties

ISBN13:9789083114538
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Brouwerij Uitgeverij de
Verschijningsdatum:16-7-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In de voetsporen van Zarafa