Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De 100 mooiste e-bike routes van Nederland

Fiets door heel Nederland met de mooiste fietsroutes, speciaal voor e-bikes. Met knooppunten, rustpunten, bezienswaardigheden, kaarten en foto’s.

Paperback NL 2022 9789083241258
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De fietsgids voor e-bike fietsers

Met een e-bike kom je verder, zie je meer en fiets je relaxter. Met deze fraai uitgevoerde fietsgids ontdek je alle provincies van Nederland in maar liefst 100 fietsroutes, speciaal voor elektrische fietsen. Routes met knooppunten van 40 tot 85 kilometer voor uren plezier langs mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en leuke bezienswaardigheden.

We vertellen je wat je gaat zien, welke bezienswaardigheden onderweg een bezoekje waard zijn en helpen je met handige startplekken, gezellige terrassen, oplaadpunten, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips. Met QR-codes geven we je extra hulpmiddelen zoals actuele vaartijden van veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden. Een compleet boek voor de fietsliefhebber.
In het kort

100 fietsroutes, speciaal voor e-bikes
Routes van 40 tot 85 kilometer voor uren plezier
Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten
Uitvoerig beschreven, met kaarten en mooie foto’s
Handige startplekken en oplaadpunten onderweg
Bezienswaardigheden, rustplekken en leuke horeca met terrassen
Extra informatie zoals veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden

Een onmisbaar en compleet boek voor iedere e-bike fietser. Een prachtig cadeau, ook voor jezelf.

Ervaren auteurs en regionale kennis

Deze fietsgids is geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, in samenwerking met meer dan 30 regionale en lokale toerisme- en routebureaus. Uitvoerige kennis van de verschillende regio’s en lokale bijzonderheden komen in dit boek dan ook samen in prettige fietsroutes.

De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Handig zijn bovendien de meer dan 100 speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan actuele vaartijden van veerponten, downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken en oplaadstations, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over.

Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart)

Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen, fietslustige collega of natuurlijk voor jezelf. Je kunt bij elke route en op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst, op welke datum en hoe je deze vond. Leuk om met anderen te delen! Op de website www . reisreport . nl is nog meer informatie en videomateriaal beschikbaar.

Specificaties

ISBN13:9789083241258
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:REiSREPORT
Verschijningsdatum:18-11-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Dit boek, met maar liefst 224 pagina’s, bevat de 100 mooiste e-bike routes, verspreid over alle provincies van Nederland. Met knooppunten, kaarten, foto’s, bezienswaardigheden, leuke plekken voor een pauze, oplaadpunten voor je e-bike en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan vaartijden van veerponten, gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De dikste en meest uitgebreide fietsgids van Nederland!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De 100 mooiste e-bike routes van Nederland