Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Familie

Achter de schermen bij de Meilandjes

Paperback NL 2024 9789083437804
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

“Hoe zijn ze nou in het echt?” Het is met afstand de meest gestelde vraag die biograaf Jan Dijkgraaf en regisseur Timon Moll kregen als ze de afgelopen jaren vertelden over hun samenwerking met de Meilandjes.
“Is Martien een acteur die zichzelf aan zet zodra de camera’s draaien?” “Is Erica de enige normale van het stel?” “Is Montana altijd op de achtergrond?” “Is Maxime echt zo’n verwend nest?” ‘Critici’ die de familie alleen kennen uit de serie of -erger nog- uit de roddelbladen, verpakken in iedere vraag meteen een oordeel. Aan de andere kant hebben veel meer mensen de Meilandjes juist zonder enige reserve omarmd. Dat blijkt uit de torenhoge kijkcijfers van de serie, de lange rijen bij signeersessies, de vele post en zelfgemaakte werkstukken die fans spontaan opsturen en het feit dat de Meilandjes bijna nergens meer rustig over straat kunnen.
De waarheid ligt natuurlijk in het midden. De Meilandjes vormen, met hun selecte familie- en vriendenkring, bijna een clan, waar buitenstaanders maar zelden écht toegang toe krijgen en houden. Want er is een strenge selectie aan de poort en je kunt op ieder moment ‘uit de bus gegooid worden’. Het kernwoord: vertrouwen.
In dit boek lees je hoe ze in het echt zijn.

Specificaties

ISBN13:9789083437804
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:254
Uitgever:Uitgeverij Osjato B.V.
Verschijningsdatum:26-6-2024

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Familie