Samenvatting
Het 'EU Food Law Handbook' biedt een antwoord op vragen op het gebied van Food Law en laat zien hoe de wet - en regelgeving hieromtrent is ingebed in de algemene Europese wetgeving.
Het handboek analyseert en legt inhoudelijke, procedurele en institutionele elementen van de EU Food Law uit en neemt daarbij de General Food Law als leidraad. Denk bijvoorbeeld aan wetgeving rondom voedingsproducten, etikettering en hoe je over voeding mag communiceren. Deze regels bepalen de eisen die gelden bij bijvoorbeeld recalls, de goedkeuring van ingrediënten, genetisch gemodificeerde voeding en hygiëne.
Specificaties
ISBN13:9789086862467
Trefwoorden:Europees recht, intellectuele eigendom, voedselveiligheid, voeding, Europese Unie
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:692
Uitgever:Wageningen Academic Publishers
Druk:1
Verschijningsdatum:25-9-2014
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Levensmiddelenrecht [Warenwet]
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Inhoudsopgave
De inhoudsopgave vindt u in het inkijkexemplaar.
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan