Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Inleiding strategische marketing

van plan naar implementatie

Paperback NL 2016 9789089538840
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Organisaties dienen continu hun strategie op relevante externe marktontwikkelingen af te stemmen. De omgeving verandert razendsnel en de impact van deze veranderingen is groot. Het expliciet maken van een marketingstrategie 'verplicht' de organisatie om de juiste vragen te stellen en antwoorden te zoeken.

Inleiding strategische marketing helpt de marketeer stapsgewijs bij het nemen van gefundeerde beslissingen, op basis van relevante informatie en analyses, en bij het ontwerpen van een strategisch marketingplan. De auteurs zetten de theorie helder uiteen en bieden veel praktische tips. Op de bijbehorende website is aanvullend materiaal te vinden voor zowel studenten als docenten, zoals toetsen, cases, video's en powerpointpresentaties.

Inleiding strategische marketing is bedoeld voor studenten in de hoofdfase van een bacheloropleiding waarbij het 'eindproduct' een strategisch marketingplan is. Daarnaast is deze uitgave nuttig voor (beginnende) marketeers die hun marketingstrategie willen opzetten, verfijnen of evalueren.

Specificaties

ISBN13:9789089538840
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:25-3-2016
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inleiding strategische marketing