Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het zwarte boekje voor managers

94 modellen, werkvormen en andere essentiële tools voor resultaatgericht werken

Paperback Nederlands 2011 9789089650771
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Met 'Het zwarte boekje voor managers' heeft u het meest complete (zak)boekje voor resultaatgericht werken in handen. Het bevat 94 managementmodellen die compact en overzichtelijk zijn omschreven en waarmee je direct aan de slag kunt. De modellen zijn volgens een vaste formule opgebouwd: wat houdt het model in, waarvoor kunt u het gebruiken, wat is het resultaat, welke werkvorm kunt u ervoor inzetten, hoeveel tijd heeft u ervoor nodig, wat zijn de valkuilen en wat zijn de voor- en nadelen?

Aan bod komen bekende modellen als six sigma, de break-evenanalyse en de balanced scorecard, maar ook minder bekende modellen voor het analyseren van risico's, het houden van brainstormsessies, de samenstelling van teams en het effectief managen van je tijd. 'Het zwarte boekje voor managers' biedt daarmee in een notendop wat drukke managers nodig hebben.

Specificaties

ISBN13:9789089650771
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:194
Druk:1
Verschijningsdatum:31-3-2011
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (2)

Het zwarte boekje voor managers
Joost van Driessen | 4 augustus 2011
Suzanne Turner heeft 'Het zwarte boekje voor managers' samengesteld. In haar inleiding geeft ze aan dat niemand dit boek zou moeten lezen. Zeker managers niet, want die kampen al met een tekort aan tijd. Is dit dan zo'n boek wat maar beter niet geschreven had kunnen worden, zodat de bomen waar het van gemaakt is hadden kunnen bijdragen aan een beter leefklimaat?
Lees verder
Het zwarte boekje voor managers
Dorien van Doorn | 19 juli 2011
Tegenwoordig heeft eigenlijk elke manager wel een opleiding management gehad. En toch wordt er weleens met termen gesmeten, (niet in het minst door consultants) waar een manager niet bekend mee is. 'Het zwarte boekje voor managers' van Suzanne Turner maakt daar op gepaste wijze korte metten mee. Niet op de wijze van de 'dummies', maar netjes met een pagina uitleg per techniek of methode.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
5 stemmen
2
2
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Suzanne Turner

Suzanne Turner is eigenaar van Potenza Ltd, een adviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling. De bedrijven waarmee zij werkt variëren van multinationals die actief zijn binnen de internationale markt tot nichespelers. Zij werkte eerder als consultant bij Andersen Consulting.

Andere boeken door Suzanne Turner

Inhoudsopgave

Voorwoord
Verantwoording
Inleiding

- 94 tools

Index
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het zwarte boekje voor managers