Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger

Hoe je in no time meer omzet genereert

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789089652744
Direct te downloaden

Samenvatting

Veel ondernemers zullen dit herkennen. Producten en diensten gaan steeds meer op elkaar lijken. Je kunt proberen je inhoudelijk te onderscheiden, of in prijs, maar dat doen anderen ook. Als je slechts ‘een van de velen’ bent, is de kans dat klanten voor jou kiezen relatief klein. Toch is er een slimme manier om in no time meer omzet te genereren. Hoe? Door je gunfactor te verhogen!

Dit boek helpt je de opdrachten binnen te halen die je zo graag wilt hebben. Je leert werken met het Gunningswiel, waarmee je invloed kunt uitoefenen op de hoogte van je gunfactor. Aan de hand van praktische tips, opdrachten en voorbeelden laat Gertien Beijering zien hoe je:
- bepaalt wat jouw aanbod uniek maakt;
- je zichtbaarheid bij jouw doelgroep vergroot;
- je onderscheidt in houding, gedrag en communicatie, en tegelijkertijd toch jezelf blijft;
- een sterk netwerk opbouwt en onderhoudt;
- vertrouwen en commitment creëert.

Dat is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij klanten. Want die geweldige opdracht, die moet je worden gegund!

'Ik geloof heilig in het belang van de gunfactor. Natuurlijk staat kwaliteit van handelen voorop, maar doorslaggevend is uiteindelijk of mensen jou het succes gunnen. Dit boek leert hoe je daar op een slimme manier invloed op kunt uitoefenen.' - Lambert Zwiers, directeur van VNO-NCW en MKB-Nederland Noord

'Gunning ontstaat vaak door écht contact te maken met je klant en deze in het hart te raken. Luister vooral en besteed naast de inhoud ook aandacht aan de emotie; want daarmee lever je toegevoegde waarde. Gertien kan je dat als geen ander uitleggen!' - Ingrid Vellinga, adviseur Ondernemersondersteuning bij de Kamer van Koophandel

'Hoe onderscheid je je in deze transparante digitale wereld? Niet door de inhoud van je product of dienst te verkopen, maar door de relatie met klanten centraal te stellen. Want wie een goede relatie weet op te bouwen, verhoogt zijn gunfactor – en creëert vanzelf meer omzet.' - Harry Weitering, adviseur MKB en Collectieve Markt en Relatiemarketing bij Univé

'Als zzp’er of freelancer heb je per definitie de gunfactor: familie, vrienden en kennissen gunnen je een succesvol bedrijf. Maar om écht succesvol te worden, moet je weten hoe je die gunfactor optimaal benut. Dit boek helpt je daarbij.' - Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de Freelancer of the Year Awards

Specificaties

ISBN13:9789089652744
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:10-4-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger
Corien Plaisier | 24 december 2015
Om succesvol te zijn moet je groot denken en hulp van anderen accepteren. Maar hoe zorg je ervoor dat anderen jou helpen? Dat hangt helemaal af van je houding, de communicatie en je gedrag. Gertien Beijering legt in Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger uit hoe je dat precies doet.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger
Gertien Beijering 15 juni 2015 Veel ondernemers zullen de volgende situatie herkennen. Producten en diensten gaan steeds meer op elkaar lijken. Je kunt proberen je inhoudelijk, of in prijs, te onderscheiden maar dat doen anderen ook. Als je slechts ‘een van de velen’ bent, is de kans dat klanten voor jou kiezen relatief klein. Toch is er een slimme manier om in no time meer omzet te genereren. Hoe? Door je gunfactor te verhogen! Gertien Beijering deelt in deze preview op haar Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger 5 tips om jouw gunfactor te verhogen.

Over Gertien Beijering

Gertien Beijering is een bevlogen ondernemer en inspirerende spreker. Ze maakte in 2007 van het trainen en coachen van professionals haar vak. Ze helpt ondernemers en professionals hun relationele manier van zaken doen naar een hoger plan te tillen. Immers wanneer de relatie goed is staat de klant ook sneller open voor de inhoudelijke kant die je te bieden hebt. Gertien heeft na haar studie Communicatie, de studie Counselling Psychologie afgerond en is vervolgens werkzaam geweest in commerciële functies tot ze in 2007 als ondernemer startte. Vanuit haar grote interesse in het beïnvloeden van de gunfactor weet ze als geen ander hoe ze professionals en ondernemers kan leren om effectiever en bewuster hun houding, communicatie, gedrag en zichtbaarheid in te zetten om hierdoor de klantbeleving te verbeteren, ambassadeurschap te stimuleren en de klanttevredenheid te laten zegevieren met betere bedrijfsresultaten tot gevolg. Haar manier van trainen? Praktisch met veel anekdotes, voorbeelden, humor en met veel interactie. Op deze manier worden inzichten goed onthouden en worden deelnemers gemotiveerd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Regelmatig schrijft Gertien praktische artikelen en tips over ondernemerschap, klantgerichtheid en hoe je je gunfactor kunt verhogen. Deze deelt ze via social media en haar eigen websites en via een aantal (vak)websites waar ze als blogger input levert. In 2014 schreef ze het boek ‘Solliciteren met de GunfactorVerhoger’ en in 2015 verscheen haar boek ‘Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger’ waarin ze haar eigen Gun-concept helemaal uitwerkt.

Andere boeken door Gertien Beijering

Inhoudsopgave

Je gunfactor verhogen?
Lees verder!

1. Het begint allemaal met de juiste mindset
2. Wat is gunnen en wat heb je aan een gunfactor?
2.1 Het Multidisciplinaire Gunningswiel
3. De basis: as van het Multi disciplinaire Gunningswiel
3.1 Wie ben ik?
3.2 Wie wil ik zijn?
4. Zichtbaarheid
4.1 Focus op de Top 10
4.2 Hoe zit het met de boodschap?
4.3 Welke media en middelen dragen jouw boodschap?
5. Contact
5.1 Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk
5.2 Netwerken, het is net werken
5.3 Storytelling
6. Afstemming
6.1 DISC
6.2 In gesprek met een open houding
7. Kennis
7.1 Maak jezelf zichtbaar en vindbaar op LinkedIn
7.2 Andere tips en trucs om jezelf zichtbaar te maken
8. Gedrag
9. Relatie
9.1 Van resultaatfocus naar klantfocus
9.2 Alweer netwerken? Alweer netwerken!
10. Het wiel blijft draaien

Bronnen
Dankwoord
Over Gertien Beijering

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger