Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Rolswitch

Handboek voor daadkracht en draagvlak

Gebonden Nederlands 2022 9789089655882
Verkooppositie 3322Hoogste positie: 3322
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑01‑2022
29,99

Samenvatting

Veel organisaties zijn de grip op hun resultaten verloren, en weten heel goed dat het anders moet. Maar hoe doen we dat dan? De opgaven waar we voor staan vragen iets heel anders van professionals dan tien, twintig jaar geleden. Functies maken plaats voor rollen. We verwachten dat mensen bijvoorbeeld in de rol van product owner, projectleider of procesregisseur stappen. En snel tussen die rollen kunnen switchen, soms meerdere keren per dag. Maar heel vaak hebben ze geen idee hoe ze dat moeten doen, waardoor daadkracht en draagvlak ontbreken. En resultaten tegenvallen.

Willen we organisaties écht klaarmaken voor de toekomst? Dan moeten we per vraagstuk de juiste strategie en rol kiezen. Dees van Oosterhout geeft met dit boek een glasheldere routekaart om grip te krijgen op resultaat.

Het begint met rolbewustzijn: weten dat je dagelijks meerdere rollen vervult en dat elke rol een eigen professionaliteit vergt. Vervolgens maak je een verdiepingsslag: hoe pak je deze rollen effectief op en hoe switch je ertussen? Daadkracht tonen en draagvlak creëren in een turbulente omgeving? Lees Rolswitch!

- Een routekaart voor professionals binnen de overheid, non-profitorganisaties en het bedrijfsleven.
- Met inspirerende cases van pioniers op dit terrein.
- Van de auteur van succesvolle boeken als Politieke intelligentie, Procesregie, Toolkit procesregie en Procesinterventies.

Specificaties

ISBN13:9789089655882
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:3-1-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Dees van Oosterhout

Dees van Oosterhout werkt als directeur/eigenaar van Van Oosterhout Adviesgroep BV, een landelijk bureau voor procesregie, teambuilding en organisatieadvies. Het bureau is vormgegeven is in een netwerkstructuur, waardoor het in staat is maatwerk te leveren aan o.a. waterschappen, departementen, provincies, gemeenten en woningcorporaties. Van Oosterhout Adviesgroep geeft trainingen op het gebied van teambuilding procesregie én is in te huren als extern procesregisseur. Het bureau is gespecialiseerd in interactieve besluitvormingswerkvormen met grote groepen. Het bureau werkt hiervoor samen met de Thiagi-group uit de VS. Ze is auteur van de boeken 'Procesregie' en' Procesinterventies' en schreef de teksten voor de 'Toolkit Procesregie'.

Andere boeken door Dees van Oosterhout

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Rolswitch