Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Waarom Stenen Winkels Winnen

en webwinkels verliezen

Gebonden Nederlands 2018 9789090313740
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Waarom Stenen Winkels Winnen? Dat is logisch, toch? Dit boek beschrijft waarom. Met de waarheid over de winkelleegstand. Is deze wel zo hoog? Met de waarheid over het percentage dat online besteed wordt. Gaat het eigenlijk wel om grote bedragen? Met de waarheid over de toekomst van webwinkels. Is deze wel zo zonnig? Met de waarheid over online supermarkt Picnic. Kan deze ooit winst maken? Met de waarheid over gratis parkeren. Levert dat nu echt extra winkelomzet op? Met de waarheid over warenhuizen. Zijn dat de toekomstige winstmakers?
Maar ook met de waarheid over de Markthal. Is deze nu wel of juist niet een groot succes? En de waarheid over beleving en blurring. Hebben deze begrippen betekenis? Ook met de waarheid over de toekomst van de retail. Blijft deze grotendeels fysiek? Én met de waarheid over wat je moet doen om van je winkel een winnaar te maken. Draait het uiteindelijk niet gewoon om service en ondernemerschap?
Hans van Tellingen heeft zijn eigen, eigenzinnige, tegendraadse, maar uiterst goed onderbouwde visie op de retail aan het papier toevertrouwd. Prikkelend. Onderhoudend. Én lekker leesbaar. Altijd gefundeerd. Feitelijk. En betrouwbaar. Want wat eerst tegendraads leek, blijkt in de praktijk gewoon uit te komen.
Hans van Tellingen is directeur van Strabo bv. Dé specialist in winkelcentrumonderzoek en -advies. Waarom Stenen Winkels Winnen (komt uit op 27 november 2018) is het langverwachte vervolg op het zeer succesvolle #WatNouEindeVanWinkels (juni 2016). Waarom Stenen Winkels Winnen wordt ondersteund door de bijdragen van maar liefst 18 mede-auteurs.

Specificaties

ISBN13:9789090313740
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:200
Uitgever:Pumbo
Druk:1
Verschijningsdatum:3-12-2018
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Waarom stenen winkels winnen - 'Een vliegende start'
Ger van den Buijs | 15 juli 2019
Ben je voor of tegen? Geloof je in de online of in retail? Waar koop je zelf eigenlijk het liefst? De auteur van Waarom Stenen Winkels Winnen wil met dit werk de mythe uit de discussie halen en de feiten laten spreken.
Lees verder
recensie
Waarom stenen winkels winnen - 'Verplichte kost'
Sjors van Leeuwen | 8 januari 2019
Er wordt veel geschreven over de ‘successen’ van webwinkels, maar het zijn de stenen winkels die winnen. De meeste webwinkels worden nooit duurzaam winstgevend in tegenstelling tot stenen winkels. Dat is logisch toch? Je leest het in Waarom Stenen Winkels Winnen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Waarom Stenen Winkels Winnen