Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Survival Guide to Academic Research Proposals

Paperback Engels 2020 9789090329451
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Gaining access to a position or grant starts with an excellent research idea. However, it also involves writing the best proposal. The Survival Guide to Academic Research Proposals therefore focuses on the writing skills you need to deliver the best possible proposal.
\
This reader-oriented, step-by-step guidebook combines speed-read support with detailed guidance and practical steps with inspirational quotes, so you can use it for both perfecting your skills in preparation and as a quick reference guide while you work on your proposal.

It is clear that your proposal should be well written. This guidebook is one of the first that details the practical work that is involved in achieving just that. It focuses on well-structured, effective writing by offering numerous example sentences and practical, executable steps to perfection.

Specificaties

ISBN13:9789090329451
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2020
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Kjeld Aij

dr. Kjeld Aij is verpleegkundige en bedrijfskundige en ruim achttien jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Hij gaf uitvoering aan diverse projecten op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid en nam onder meer het initiatief om het lean denken en werken in de operatiekamers te introduceren. Kjeld heeft een Master Black Belt aan de Technische Universiteit in Barcelona en behaalde zijn MBA aan de Business School Nederland, waarvoor hij onderzoek deed naar leiderschap en succesvol veranderen in organisaties, in het bijzonder naar de rol van het middenkader. Sinds 2015 is hij Directeur bedrijfsvoering van de Divisie Acute Zorg bij Amsterdam UMC (voorheen VUmc en AMC) waar hij voorheen hoofd Anesthesiologie & Operatieve Zorg was. In 2010 werd hij aangesteld als onderzoekslid van het Lean Healthcare Research Consortium van de Stanford University in San Francisco (VS). Sinds 2013 is hij eveneens lid van het Center for Lean Healthcare Research van The Ohio State University en het Fisher College of Business in de VS. In 2015 promoveerde hij op de rol van leiderschapsgedrag bij een succesvolle en duurzame toepassing van lean principes in ziekenhuizen. Hij is verbonden aan Lean in de Zorg netwerk (Lidz) en publiceert regelmatig over lean. Samen met Bas Lohman schreef hij eerder het boek 'L2 zorg. Lean leiderschap in de praktijk'.

Andere boeken door Kjeld Aij

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Survival Guide to Academic Research Proposals