Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789090365763. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

De perfecte post op LinkedIn

Voor meer zichtbaarheid en impact

Paperback Nederlands 2024 9789083359113
10
Voormalig top 10Totaal 9 dagen
Voormalig top 100Totaal 56 dagen
Verkooppositie 928Hoogste positie: 6
Nog niet verschenen, verwacht op 06‑03‑2024

Samenvatting

LinkedIn heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een volwaardig B2B-contentplatform voor ondernemers.

Met meer dan 10 miljoen accounts is LinkedIn het grootste zakelijke platform van Nederland.
En daarmee ook een heel krachtige marketingtool. Maar veel ondernemers denken bij marketing op LinkedIn nog te vaak vanuit de commerciële hoek.
Ze plaatsen berichten waarin ze vertellen hoe goed hun product of dienst is. En juist daarvan is bekend dat het contraproductief werkt. Alleen maar informatie 'zenden' is een van de belangrijkste redenen voor mensen om af te haken.

De vraag is hoe je wél goede content maakt. Sterker: hoe je de perfecte post maakt waardoor je opvalt en gewaardeerd wordt. Hoe je een strategie ontwikkelt waardoor je meer leads krijgt. Hoe je bereikt dat mensen je berichten gaan liken, becommentariëren en aanbevelen.

Goede content plaatsen dus. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wat is dan goede content en wat zijn de ingrediënten van de perfecte post? En hoe maak je die? In dit boek lees je er alles over.

Wat is er nieuw aan deze 2e herziene en uitgebreide editie?
• Zo zet je LinkedIn strategisch slim in voor meer leads.
• Het laatste nieuws over de werking van het algoritme.
• Een nieuw hoofdstuk over hoe je ChatGPT kunt gebruiken bij het maken van content.
• En heel veel nieuwe voorbeelden van succesvolle posts.

Specificaties

ISBN13:9789083359113
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:2
Verschijningsdatum:6-3-2024
ISSN:

Expertrecensies (6)

Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn - ‘Biedt inspiratie’
Ineke Smits | 14 april 2023
Hoe komt het dat sommige ‘eenvoudige’ posts op LinkedIn door het dak gaan, terwijl andere inhoudelijk sterke posts soms niet meer dan slechts enkele duimpjes ontvangen? Ina Boer legt in haar boek ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’ uit hoe je invloed kan uitoefenen op je zichtbaarheid en bereik op dit platform, door het plaatsen van de juiste content.
Lees verder
Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn - ‘Superhandig’
Elly Stroo Cloeck | 22 februari 2023
Ik zit op LinkedIn, met 9 miljoen anderen. Ik lees veel posts, en natuurlijk wil ik dat anderen mijn posts lezen, ik wil een zo’n groot mogelijk bereik. Maar hoe? Ina Boer heeft met ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’ een superhandig boek geschreven waarin LinkedIn functionaliteit en copywriting samenkomen. Lezenswaardig omdat je het moet lezen (nee, geen typo).
Lees verder
Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn - ‘Ik ben al expert. Of toch niet?’
Peter de Roode | 9 februari 2023
Nee, ik ben al LinkedIn-expert... Ik wist immers een paar knopjes te vinden en meende dat dat voldoende was. Maar na het lezen van het vlot geschreven ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’ van Ina Boer, ben ik daar toch anders naar gaan kijken. Het bevat zo veel praktische tips, en is zo helder geschreven dat ik mij uitgedaagd voelde om meer uit LinkedIn te halen.
Lees verder
Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn -  Ook voor doorgewinterde LinkedIn-gebruikers
Louis Thorig | 30 januari 2023
Met circa 9 miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste zakelijke platform van Nederland. Zo leent het netwerk zich uitstekend om ondermeer de juiste baan of stageplaats te vinden, verbinding te maken, professionele relaties te versterken en vaardigheden te leren die je nodig hebt om te slagen in je carrière. Maar LinkedIn leent zich eigenlijk voor veel meer.
Lees verder
Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn - ‘Op alle punten een dikke plus’
Danny Mullenders | 19 januari 2023
Ina Boer is uitgeefcoach, en LinkedIn- en marketingcoach voor ondernemers die het voornemen hebben een boek te schrijven. Daarvoor was zij uitgever van managementboeken, waarvan overigens een behoorlijk aantal de nummer 1-plek bereikten op managementboek.nl.  
Lees verder
Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn - ‘Als je serieus aan de slag wilt met LinkedIn’
Sjors van Leeuwen | 13 januari 2023
Hoe val je op tussen 9 miljoen LinkedIn-gebruikers? Juist, door de perfecte post! Hoe je die maakt vertelt Ina Boer in het boek ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’.
Lees verder

Over Ina Boer

Ina Boer is uitgeefcoach en LinkedIn- en marketingcoach voor ondernemers die een boek willen schrijven. Zij was 20 jaar uitgever van managementboeken, waarvan vele op managementboek.nl de nummer 1-positie bereikten en weet als geen ander hoe je goede content maakt.

Andere boeken door Ina Boer

Over Franck Fielemon

Met meer dan 26.000 volgers en miljoenen impressies heeft Franck Fielemon LinkedIn als duurzame leadbron weten te ontwikkelen voor zijn bedrijf Omzetcoach.nl. Dagelijks deelt hij op LinkedIn zijn strategie, tips en inzichten.

Andere boeken door Franck Fielemon

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De perfecte post op LinkedIn