Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hostmanship

De kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn

Gebonden Nederlands 2011 9789175042015
EvergreenTotaal 974 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hostmanship is de kunst mensen zich welkom te laten voelen. Een kunst die iedereen kan leren. Hostmanship geeft inspiratie en richting aan iedereen die verschil wil maken, als individu, als team, als organisatie. Hostmanship geeft daarmee een frisse visie op het ontwikkelen van succesvolle individuen en organisaties. Organisaties die doen wat ze beloven, met medewerkers die daar trots op zijn.

In het boek wordt uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden en verhalen welke principes ten grondslag liggen aan Hostmanship. Het handelen volgens deze principes leidt tot ontmoetingen die indruk maken en die aan de basis staan van succesvolle relaties tussen klanten en organisaties.

Het boek geeft onder meer antwoord op de volgende vragen:
- Waarom slagen niet alle organisaties en personen erin zich van hun beste kant te laten zien in het contact met klanten?
- Waarom slagen slechts weinig organisaties erin klanten, getalenteerde medewerkers en partners structureel aan zich te binden.
- Waarom komen wij als klanten zo weinig echt Hostmanship tegen?
- Waarom werken sommige personen en organisaties op halve kracht, terwijl op andere plaatsen creativiteit, samenwerking en dienstbaarheid de toon zetten.

Specificaties

ISBN13:9789175042015
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:148
Druk:3
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (2)

Hostmanship
Corella Slob | 26 augustus 2010
Alweer even geleden las ik 'Hostmanship' van Jan Gunnarsson en Olle Blohm en werd ik positief verrast. Achter deze titel verwachtte ik niet zoveel sub-onderwerpen aan te treffen waardoor hostmanship tot uitdrukking komt, maar die waren er beslist wel. Vanuit mijn achtergrond van personeel & organisatie is bewustzijn hiervan belangrijk en, gezien mijn aandeel in het opbouwen of samenstellen van teams, ook behoorlijk noodzakelijk. Welke mensen hebben het in zich om hostmanship waar te maken? Het heeft niet zoveel met intelligentie te maken als wel met een mentaliteit en oprechte belangstelling voor de wensen en behoeften van een klant. Als dat is aangevuld met kennis van de producten of diensten ben je al redelijk op weg. Mits je maar de klant als uitgangspunt blijft houden en niet die producten of diensten.
Lees verder
Hostmanship
Peter Vermeulen | 23 maart 2009
Eigenlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn als u een winkel, restaurant of hotel bezoekt. Het gevoel hebben dat u welkom bent. Toch overkomt het mij in Nederland steeds regelmatiger een gevoel te hebben eerder tot last te zijn, dan als gast van het bedienend personeel te worden gezien. En uit reacties vanuit mijn omgeving ben ik niet de enige met dit gevoel. En gevoel is dan weer exact datgene waar het allemaal over gaat in 'Hostmanship' van Jan Gunnarsson. Het gevoel als gast welkom te zijn.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
32 stemmen
13
15
4
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Voorwoord bij de Nederlandse uitgave
Voorwoord
Twee verhalen

Inleiding
Wat is hostmanship?

Deel 1 De basisprincipes van hostmanship
Dienen
Geheel
Dialoog
Verantwoordelijkheid
Consideratie
Kennis

Deel 2 De niveaus van hostmanship
Persoonlijk hostmanship
Functioneel hostmanship
Hostmanship van de organisatie
Het grote podium

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hostmanship