Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , e.a.

Over de grens?!

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789400113022
Direct te downloaden

Samenvatting

Al 34 jaar organiseert de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA het LSA Symposion. Dit jaar was het thema van het LSA Symposion ‘Over de Grens?!’, waarbij letterlijk de grenzen werden opgezocht.

Onderwerpen die op het programma stonden, waren bijvoorbeeld werkgeversaansprakelijkheid en grensoverschrijdend gedrag, reisongevallen over de grens, Europese regelgeving voor autonome voertuigen, maar ook hoe met elkaar om te gaan en waar de grens ligt. Er werd meer geleerd over letselschade op de grens van civiel en strafrecht en waar de grenzen van recht en techniek liggen, bijvoorbeeld bij deepfakefilms.

Het was een boeiend programma met dito sprekers onder wie prof. mr. dr. Arvin Kolder, mr. Antoinette Collignon-Smit Sibinga, mr. dr. Roeland de Bruin, mr. Joost Maassen, mr. Edwin Bosch en dr. Bart van der Sloot. Dit alles onder dagvoorzitterschap van mr. Sander Schimmelpenninck. In deze bundel vindt u de bijdragen van de sprekers terug en kunt u de onderwerpen nog eens nalezen en overpeinzen.

Specificaties

ISBN13:9789400113022
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Serie:LSA-reeks

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bart van der Sloot

Bart van der Sloot specialiseert zich op het gebied van Privacy en Big Data. Ook publiceert hij regelmatig over de aansprakelijkheid van internet intermediairs, gegevensbescherming en internetregulering. Bart van der Sloot is de general editor van het internationale tijdschrift European Data Protection Law Review. Hij is permanent lid van de redactie van European Human Rights Cases en de wetschappelijk directeur van het Privacy & Identity Lab.

Andere boeken door Bart van der Sloot

Inhoudsopgave

Voorwoord

Over de grenzen van werkgeversaansprakelijkheid (Reis)ongevallen over de grens
Europese regelgeving voor zelfrijdende auto’s
De grenzen van effectieve conflicthantering
Letselschade op de grens van civiel en strafrecht
Deepfakes: de grenzen van recht en techniek

Ledenlijst LSA

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Over de grens?!