Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Alles is f*cked

Een boek over hoop

Paperback Nederlands 2019 9789400510937
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van 'De edele kunst van not giving a f*ck'

We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk lijken we alles goed voor elkaar te hebben: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde wordt warmer, regeringen falen, de economie stort in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter.

Op dit moment in de geschiedenis, met toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid.

Waar het in Mark Mansons eerste boek vooral ging over de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop.

Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht.

Specificaties

ISBN13:9789400510937
Trefwoorden:hoop
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:302
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Alles is f*cked
Bertrand Weegenaar | 26 februari 2020
Je hebt dat als bespreker van een boek soms: hoe pak je dit aan? In Alles is f*cked gaat schrijver Mark Manson alle kanten op. Zowel in schrijfstijl als in thematiek. Want er is een hoop f*cked.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

column
Kasparov? Verloor die niet van een computer?
Bertrand Weegenaar 15 april 2020 Op februari 1996 verloor toenmalig schaakwereldkampioen Garry Kasparov zijn eerste partij in zijn eerste match tegen IBM’s Deep Blue schaakcomputer. Hij won deze match uiteindelijk met 4-2. De returnmatch in 1997 ging met 3,5-2,5 verloren. In de 6de en laatste matchpartij blunderde Kasparov in de opening. De hele match was hij geagiteerd en meer met zijn eigen spel bezig dan met dat van zijn tegenstander.

Over Mark Manson

Mark Manson is blogger, auteur en entrepeneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Hij woont in New York City.

Andere boeken door Mark Manson

Inhoudsopgave

Deel I: HOOP
1. De pijnlijke waarheid
2. Zelfcontrole is een illusie
3. Newtons wetten van emotie
4. Zo maak je al je dromen waar
5. Hoop is fucked

Deel II: ALLES IS F*CKED
6. De menselijkheidsformule
7. Pijn is de universele constante
8. De economie van het gevoel
9. De laatste religie

Dankwoord
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles is f*cked