Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoop

The World Book of Hope

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789401427647
Direct te downloaden

Samenvatting

Derde deel in de internationale successerie 'The World Book of ...' Hoop is de ultieme menselijke kracht en het tegenovergestelde van angst. In deze onzekere tijden is het belangrijk dat we hoop als bron voor succes, veerkracht en geluk goed begrijpen. Uit internationaal onderzoek blijkt dat 90% van de wereldbevolking een hoopvolle kijk op de toekomst heeft. Hoop is universeel, ongeacht leeftijd, geslacht of inkomen.

De bekende psychiater, Viktor Frankl, overlever van de Holocaust, schreef dat de laatste vrijheid die men van de mens kan wegnemen de manier is hoe hij tegenover de omstandigheden staat. Dat is de kern van hoop. Echte  hoop schept geen valse verwachtingen, maar is de bron voor positieve emoties. Het laat ons nieuwe mogelijkheden zien en maakt passieve mensen weer actief. Hoop heeft een gezonde invloed op onze mentale gezondheid. Hoop stimuleert verandering.

Specificaties

ISBN13:9789401427647
Trefwoorden:toekomst, hoop
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:352
Uitgever:TerraLannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:14-9-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Leo Bormans

Leo Bomans reist de wereld rond als 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Hij is schrijver en inspirator. Hij heeft een Master in Talen & Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller 'The World Book of Happiness'.

Andere boeken door Leo Bormans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoop