Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geluk. - The World Book of Happiness 2.0

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789401439022
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

'Geluk 2.0', de grondig vernieuwde versie van de wereldwijde bestseller The World Book of Happiness, brengt een actueel overzicht van wat we écht weten over geluk en wat we daar meer mee kunnen doen in ons eigen leven en in de samenleving.

"Onze cultuur is rijp voor een update, zodat relaties en geluk de prioriteit krijgen die ze verdienen." - Prof. Stefano Bartolini, Italië

100 internationale topexperts in de positieve psychologie delen hun kennis over geluk en levenskwaliteit op een manier die iedereen begrijpt. Geen filosofische of spirituele beschouwingen, maar inzichten die gebaseerd zijn op wereldwijd wetenschappelijk onderzoek. Het gaat niet over 'dromen' of 'geloven', maar over 'weten' en 'toepassen'.

Kennis over de rol van tijd, geld, gezondheid, succes, welzijn, toekomst en warmte. Over jeugd, genetica, toeval en vrije wil. Over humor, pijn en verdriet. Over kiezen, familie, relaties en vrienden. Niet alleen het individuele geluk wordt onderzocht, maar ook het welzijn van groepen, organisaties en landen. En wat kunnen we doen om dat geluk groter en duurzamer te maken?

Hoofdredacteur Leo Bormans verdiept zich al jaren in het geluksonderzoek. Hij reist de wereld rond om te spreken met onderzoekers en beleidsmakers. Hij slaagt erin om de conclusies van het wetenschappelijk onderzoek toegankelijk te maken voor een breed publiek. De eerste versie van dit boek werd een internationale bestseller en werd vertaald in meer dan twaalf talen (inclusief Chinees en Japans). Nu is het tijd voor een update.

Meer dan de helft van de onderzoeken in het boek werd vervangen door nog recenter en relevanter onderzoek. 'Geluk 2.0' is meer dan ooit het standaard werk als het gaat over geluk en de kwaliteit van ons leven.

Specificaties

ISBN13:9789401439022
Trefwoorden:geluk
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:368
Uitgever:TerraLannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:15-10-2016
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Geluk. - The World Book of Happiness 2.0
Sippy van Akker | 14 juni 2019

Lezersrecensies

2.7 van de 5
3 stemmen
0
1
0
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Leo Bormans

Leo Bomans reist de wereld rond als 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Hij is schrijver en inspirator. Hij heeft een Master in Talen & Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller 'The World Book of Happiness'.

Andere boeken door Leo Bormans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geluk. - The World Book of Happiness 2.0