Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789402714159. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

What It Takes

Over voetbal, het leven en leiderschap

Paperback Nederlands 2024 9789402715774
Verkooppositie 4156Hoogste positie: 4156
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De carrière en strategieën van een van de meest succesvolle voetbalcoaches ter wereld.

Sarina Wiegman onderscheidt zich al jaren als ware pionier in de voetbalwereld en werd al drie keer uitgeroepen tot Best FIFA Women’s Coach. Ze heeft de nationale vrouwenteams van zowel Nederland als Engeland naar historische overwinningen geleid en door haar unieke coachingfilosofie is ze uitgegroeid tot een van de succesvolste coaches in de voetbalgeschiedenis.

Dit persoonlijke boek over Sarina’s leven en carrière begint met haar vroege passie voor voetbal en loopt via de belangrijkste momenten op het veld als speelster uiteindelijk naar haar ervaringen in de top van het coachen. Ze vertelt over de overwinningen en uitdagingen die ze tegenkwam, de soms moeilijke beslissingen die ze zowel op als buiten het veld moest nemen en haar meedogenloze streven naar perfectie, waardoor ze een onmisbaar figuur in de voetbalwereld is geworden.

'What It Takes' geeft een unieke inkijk in Sarina’s coachingfilosofie, waarin vastberadenheid, teamwork en wederzijds respect de boventoon voeren. Als pleitbezorger voor gelijke rechten en kansen schetst ze een toekomst voor het voetbal waarin iedereen – ongeacht geslacht of afkomst – de mogelijkheid heeft om te schitteren op het veld.

Specificaties

ISBN13:9789402715774
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:3-7-2024
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Sarina Wiegman

Sarina Wiegman wordt beschouwd als een van de beste coaches in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal. Haar opmars naar de top van de coachwereld begon na een succesvolle spelerscarrière. Als speler, coach en leider heeft ze een enorme stempel op het spel gedrukt. Onder haar leiding wonnen de Oranje Leeuwinnen de finale van het Europees kampioenschap van 2017 en werd Nederland tweede in de finale van het wereldkampioenschap van 2019. In 2021 werd Sarina bondscoach van het Engelse vrouwenteam, dat onder haar leiding in 2022 Europees kampioen werd en in de finale van het wereldkampioenschap 2023 zilver behaalde.

Andere boeken door Sarina Wiegman

Over Jeroen Visscher

Jeroen Visscher is de schrijver van de boeken Winst! en Louis van Gaal – Hoe smeed je wereldkampioenen?. Hij is voormalig gastdocent aan de opleiding Coach Betaald Voetbal van de KNVB en maakt momenteel deel uit van de Commissie Mijnals, een initiatief van de KNVB dat samen met de bond inclusiviteit bevordert en racisme en discriminatie in het voetbal bestrijdt.

Andere boeken door Jeroen Visscher

Inhoudsopgave

Proloog
Inleiding

Deel Een: Sleutelmomenten
1. De eerste stap naar succes
2. Leeuwinnen veroveren Europa
3. De betekenis van favoriet zijn
4. Beide kanten van de medaille
5. Van Leeuwinnen naar Lionesses
6. Bring Football Home
7. Uitdagingen op weg naar Down Under

Deel Twee: Een nieuwe generatie
8. Impact op vrouwen
9. Winnen met het beste team
10. De kracht van loslaten
11. Leiderschap en inclusiviteit
12. Nieuwe hoogten in Australië

Epiloog
Dankwoord
Fotoverantwoording

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        What It Takes