Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leven vanuit flow en intuïtie

Het leven manifesteren dat NU bij je past

Paperback NL 9789460152108
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑03‑2022
22,50

Samenvatting

Ik liep over de Copacabana met een vriend en zei: ‘Het zou gaaf zijn als we hier de komende twee weken een appartement hebben aan dit strand.’ ‘Wat toevallig, dat dacht ik net ook’, zei hij. ‘Dan zal het zo zijn’, zei ik. Honderd meter verder sprak een Braziliaanse man ons aan: ‘Willen jullie een appartement huren aan de Copacabana?’ Nog geen dertig minuten later zaten we in ons eigen appartement. Toeval?

Wanneer je in flow leeft, gaat het leven moeiteloos. Het is het gevoel dat alles klopt in het moment, waarbij toevalligheden zich als vanzelf aandienen. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt. Wat deze manifestatiemomenten gemeen hebben, is dat de oplossingen en antwoorden steeds uit onverwachte hoek komen, moeiteloos, snel en verrassend.

Vele van mijn persoonlijke en soms magische creatiemomenten zal ik in dit boek met je delen. En jij kunt dit ook! Ik zal je vertellen hoe je in flow komt en van daaruit manifesteert wat je werkelijk verlangt.

- Hoe creëer ik flow?
- Waarom lukt het soms wel en soms niet?
- Hoe kom ik in flow? En waarom val ik er uit?
- Hoe creëer ik wat nu bij mij past?

Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en particulieren. Hierin legt hij – net als in zijn boek – op een nuchtere manier uit wat flow en intuïtie zijn en laat hij de deelnemers ervaren hoe ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.

Specificaties

ISBN13:9789460152108
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:Uitgeverij Akasha
Verschijningsdatum:1-3-2022
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leven vanuit flow en intuïtie