Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Verdiep je relatie

levendig contact met je partner

Paperback NL 2011 9789461052377
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Verdiep je relatie
Levendig contact met je partner
Angèle Nederlof, Sjaak Vane

Is het onvermijdelijk dat de liefde voor je partner vermindert als je elkaar langer kent? Volgens de auteurs van dit boek hoeft dit niet te gebeuren. Als het vuur van de eerste verliefdheid is uitgedoofd maar de waakvlam nog steeds brandt, kan dit boek je helpen het contact met je partner te verdiepen. Door oprecht te delen wat er in je omgaat, kun je telkens opnieuw een levendige uitwisseling tot stand brengen. Je partner blijft op die manier de intieme vriend die je toelaat tot je binnenwereld en opzoekt voor overleg.
Verdiep je relatie presenteert geen pasklare recepten, maar prikkelt tot zelfonderzoek. Het boek maakt duidelijk dat oprecht contact meer inhoudt dan sociale vaardigheden alleen. Allerlei dagelijkse contactmomenten komen daarbij aan de orde. De tekst wordt afgewisseld met herkenbare anektdotes en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt. Het laatste hoofdstuk schetst een concreet programma om je relatie bewuster vorm te geven.

Verdiep je relatie is geschreven voor alle stellen die weigeren de tijd samen uit te zitten of met een vraagteken uit elkaar te gaan.

Over de auteur(s):
De relatietherapeuten Angèle Nederlof en Sjaak Vane zijn levenspartners. Zij hebben vanuit hun achtergrond als Gestalttherapeuten hun eigen werkwijze ontwikkeld. Dit boek komt voort uit twintig jaar praktijkervaring. Eerdere publicaties: Gestalttherapie in beeld, Werken met de Roos van Leary, Metaforen aan het woord(Uitgeverij Nelissen).

Website
Bezoek ook: www.verdiepjerelatie.nl.

Specificaties

ISBN13:9789461052377
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:238
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:27-4-2011
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verdiep je relatie