Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het geheim van groeikracht

De internationaal bewezen groeiformule in 3 stappen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461260857
Direct te downloaden

Samenvatting

U bent ambitieus en u gelooft in uw product en in uw organisatie. Kortom, u wilt groeien! Dan is het hoog tijd voor een groeiplan, maar hoe pakt u dat aan? In dit boek onthult voormalig McDonald's-topman en ondernemer René Savelberg de geheime formule van groeiende ondernemingen.

Savelberg heeft jarenlang van binnenuit de aanpak van succesvolle bedrijven in Europa en de Verenigde Staten bestudeerd. Hij ontdekte dat alle groeiende organisaties meer dan anderen investeren in drie succesfactoren: standaardisatie, partnerships en people focus.

Lees hoe grote merken doelgericht inzetten op 'groeikracht' en succesvol groeien door anders te denken en anders te doen. Savelberg ontwikkelde hiermee een formule voor groeikracht waarmee elke onderneming kan groeien, hoe klein u ook begint.

Geloof in uzelf, groei en verover de wereld!

Specificaties

ISBN13:9789461260857
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:19-12-2013
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Het geheim van groeikracht
Dick Bos | 23 mei 2014
‘Het geheim van groeikracht’ van René Savelberg is een heerlijk boek om te lezen. Hier is een schrijver aan het woord met een schat aan ervaring en met een heel duidelijke boodschap: ‘De klant is geen onderdeel van je werk, de klant is je werk!’ Een boek dat je gelezen moet hebben!
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
35 stemmen
20
11
1
2
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
René Savelberg breekt een lans voor standaardisatie
Hans van der Klis 25 februari 2014 Veel organisaties zitten vast en groeien niet meer. Als gevolg van de crisis, maar vooral ook als gevolg van de veranderingen in de samenleving. In Het geheim van groeikracht heeft serieondernemer en voormalig topman van McDonald’s Nederland René Savelberg een antwoord geformuleerd. Hij introduceert een nieuwe aanpak waarmee bedrijven weer kunnen groeien.

Over René Savelberg

René Savelberg is een rasechte ondernemer en groeiversneller. Na zijn studie in Amerika was hij als CEO van McDonald's Nederland medeverantwoordelijk voor de groei van 37 naar 200 restaurants. Hierna heeft hij als ondernemer in Spanje en USA diverse groeibedrijven opgericht en uitgebouwd. Zijn hele carrière is René al gefascineerd door organisaties die voortdurend groeien: organisaties met permanente groeikracht. René is in de achtergrond van deze bedrijven gedoken en heeft het 'geheim' van deze groeikrachtbedrijven vertaald in het groeikrachtmodel, wat hij heeft beschreven in zijn boek 'Het geheim van groeikracht.' Met zijn bedrijf McSense Business Accelerators traint en begeleidt hij vanuit Amsterdam op basis van zijn groeikrachtmodel organisaties bij het ontwikkelen van hun eigen, permanente groeikracht. René is daarnaast een veelgevraagd spreker en auteur op het gebied van groeikracht.

Andere boeken door René Savelberg

Inhoudsopgave

Voorwoord - Kiezen voor groei

Inleiding - Wat is groeikracht?

1. Standaardisatie - Lang leve de lopende band
2. Partnerships - Doe-het-niet-zelf
3. People Focus - 365 dagen per jaar een kerstboom
4. Kernwaarden - De waarde van het wow-gevoel
5. De stam - Alles draait om mensen
6. De supportorganisatie - In dienst van de vuilnisophaler
7. De verkooporganisatie - Fan-tas-ti-sche klantenservice
8. Feedbackloops - Informatie in je aderen
9. De klant - Waar zit jouw likeknop?

En nu aan de slag
Over René Savelberg
Literatuur
Reacties

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het geheim van groeikracht